Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το γλέντησε με Γλυκερία ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ¨Η ΒΕΛΑ”

 

Στις 01/02/2014 ο σύνδεσμος μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στη Μουσική σκηνή  «ΓΡΑΜΜΕΣ» όπου τραγουδούν η ΓΛΥΚΕΡΙΑ και ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ.

Ήταν ίσως από τις λίγες φορές που ως μέλη του Δ.Σ δεν είχαμε το άγχος  της προσέλευσης αφού οι 140 θέσεις που είχαν κρατηθεί, είχαν υπερ-καλυφθεί πριν την εκδήλωση. Το άγχος ήταν περισσότερο να ικανοποιήσουμε και τους επιπλέον συγχωριανούς και φίλους που ήθελαν να τιμήσουν την εκδήλωση, κάτι που καταφέραμε, σε ένα μικρό ποσοστό.

Η όλη εκδήλωση κύλησε πολύ ομαλά και σύμφωνα με τους προγραμματισμούς. Η λαχειοφόρος αγορά πήγε πολύ καλά, παράπονα κανένα. Όλοι διασκεδάσαμε πάρα πολύ, αφήνοντας πίσω για λίγο, τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας ταλαιπωρούν. Το πρόγραμμα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, ήταν πολύ καλό, με πολύ κέφι και άρεσε σε όλους. Ξεδώσαμε, βγάλαμε το ντέρτι μας και τα βάσανά μας για λίγες ώρες μέχρι να επανέλθουμε στη σκληρή καθημερινότητα. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη αυτό.

Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους μας που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ειδικά την παρέα από την ΕΣΥΕΑ που για άλλη μια χρονιά μας τίμησε.

Ευχαριστούμε επίσης τους δώρο-θέτες που μας προσέφεραν πολλά δώρα για τη λαχειοφόρο μας.

Παραβρέθηκαν οι τέως Δήμαρχοι: Αλυζίας και Αστακού κκ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Στάικος. Παρόν ήταν και ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, με πολυπληθή παρέα. Παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ κος Νίκος Σκάντζας.

Και του χρόνου με υγεία

Το Δ.Σ.

 
O

O

O

O

O

O

O

O

O

O

O

O

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.