Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς θα υποδεχθεί αντιπροσωπείες από πέντε χώρες

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς θα υποδεχθεί αντιπροσωπείες από πέντε χώρες

Στα πλαίσια του προγράμματος Δια βίου μάθησης Comenius με τίτλο «Projet εναντίον του κοινωνικού αποκλεισμού», το οποίο επιδοτείται από την Εθνική Μονάδα ΙΚΥ, το Γυμνάσιο Γαβαλούς θα υποδεχθεί αντιπροσωπείες από πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Φινλανδία) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα από το Σάββατο 19 έως και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011.
Οι καθηγητές και μαθητές θα επισκεφτούν στην Αθήνα το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το βράδυ θα φτάσουν στην περιοχή μας.
Στη συνέχεια, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, θα γίνει υποδοχή από τους καθηγητές και μαθητές του σχολείου με παρουσίαση του σχολείου, της περιοχής, δενδροφύτευση (ελιάς) εκ μέρους του υπευθύνου κάθε αποστολής, στη κατόπιν θα παρακολουθήσουν θέαμα με παραδοσιακούς χορούς και εκμάθηση χορών και τέλος θα προσφερθεί γεύμα-μπουφέ με τοπικά εδέσματα που θα ετοιμάσουν γονείς και καθηγητές. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ο γύρος της λίμνης Τριχωνίδας.
Για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» Αγρινίου και Μεσολογγίου, το Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου, αίθουσα Καπράλου, Αιτωλικό, Μεσολόγγι, Εργαστήρι του χαράκτη Απόστολου Κούστα, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, Ναύπακτος και επιστροφή στην Αθήνα για αναχώρηση την 25η Μαρτίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.