Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Το Γυμνάσιο Θέρμου και το ΕΠΑΛ Κατοχής στην αντζέντα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Το Γυμνάσιο Θέρμου και το ΕΠΑΛ Κατοχής στην αντζέντα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ζητήματα σχολείων όπως το Γυμνάσιο Θέρμου και συγκεκριμένα η αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του καθώς και η μεταστέγαση του ΕΠΑΛ Κατοχής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε αίθουσες ελαφράς προκατασκευής» θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης.  

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας έχει ως εξής:

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τον οικονομικό απολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2011 συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλου» στην Πάτρα, παρόντος του ΠεριφερειάρχηΑπόστολου Κατσιφάρα. Εισηγητής του πρώτου θέματος θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας πριν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν δυο επερωτήσεις που έχουν κατατεθεί από μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η πρώτη επερώτηση κατετέθη απ’ τον επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας» Νίκο Καραθανασόπουλο «για την ίδρυση σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων από την ΚΤΕΛ Α.Ε. στο 607 οικοδομικό τετράγωνο (πρώην «Μύλοι Αγ. Γεωργίου»). Η δεύτερη επερώτηση κατετέθη απ’ τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτ. Ελλάδας» Γιώργο Σολτάτο και αφορά το έργο: «Διευθέτηση χειμάρρου Ποταμούλας» Δήμου Αγρινίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

 1. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2011 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Κοιν. Αλληλεγγύης και Οικονομικών κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος)
 2. Απολογισμός δράσης του 14ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
 3. Έγκριση τροποποίησης ετήσιου επενδυτικού προγράμματος 2012 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτούμενου από τους ΚΑΠ. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Κοιν. Αλληλεγγύης και Οικονομικών κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος)
 4. Συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για χορήγηση θέσεων στις λαϊκές αγορές της Π.Ε. Ηλείας σύμφωνα με το άρθρο 11 του Π.Δ. 51/2006. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
 5. Συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για χορήγηση θέσεων στις λαϊκές αγορές της Π.Ε. Αιτωλ/νιας σύμφωνα με το άρθρο 11 του Π.Δ. 51/2006. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Αιτ/νιας κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος)
 6. Συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για χορήγηση θέσεων στις λαϊκές αγορές της Π.Ε. Αχαΐας σύμφωνα με το άρθρο 11 του Π.Δ. 51/2006. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Αχαΐας κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος)
 7. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Θέρμου για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση στατικής επάρκειας του Γυμνασίου Θέρμου». (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Αιτ/νιας κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος)
 8. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για την πράξη «Μεταστέγαση του ΕΠΑΛ Κατοχής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε αίθουσες ελαφράς προκατασκευής». (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Αιτ/νιας κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος)
 9. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας Αναπτυξιακής Αιτωλοακαρνανίας «ΑΝΑΙΤ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος)
 10. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Επιτροπή που προβλέπεται από τον Γενικό Κανονισμό Λιμένα Αριθμός 20, Άρθρο 35, δικαιοδοσίας Υπολιμεναρχείου Αιγίου. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος)
 11. Ορισμός εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Επιτροπή του άρθρου 3 του Ν. 1437/1984 που αφορά σε θέματα αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ. Π.Ε. Αιτωλ/νιας. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περ/κης Ενότητας Αιτ/νιας κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος)
 12. Επικύρωση πρακτικών της 21ης και 23ης /2011 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.