Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το δίλημμα του Καμαρά

138663416978
Η ανανέωση συμβολαίου του Ανρί Καμαρά αναμφίβολα είναι ένα από τα θέματα που καίνε τον Παναιτωλικό όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο σούπερ σταρ της ομάδας και επί τρία χρόνια mvp νοιώθει εξαιρετικά στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό (κάτι που άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ) και αυτό που και ο ίδιος έχει τονίσει είναι ότι θέλει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται με τον Τίτορμο στο στήθος.
Τις ίδιες προθέσεις έχουν και στην ομάδα του Αγρινίου εκτιμώντας τόσο την προσφορά όσο και τον εξαιρετικό επαγγελματισμό του σενεγαλέζου στράικερ, κάτι που τόνισε άλλωστε και στην πρόσφατη συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης.
Το οικογενειακό ζήτημα από την άλλη είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τον Καμαρά μιας και η οικογένεια του παίκτη ζει μόνιμα στη Σενεγάλη με τον Ανρί να μη μπορεί να βλέπει όσο συχνά θα επιθυμούσε ο ίδιος τα δυο του παιδιά (ο γιος του ήδη ξεκίνησε το σχολείο από την περσινή χρονιά). Αυτό το τελευταίο έχει βάλει σε σκέψεις τον ποδοσφαιριστή που σε συζητήσεις σε κύκλους του αλλά και στην ομάδα έχει εκφράσει αυτόν του τον προβληματισμό που αποτελεί και το μεγάλο δίλημμα του επιθετικού της ομάδας όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Η άφιξη του Κωστούλα στο Αγρίνιο αναμφίβολα θα επισπεύσει τις όποιες εξελίξεις με τον Καμαρά να καλείται να συζητήσει τετ-α-τετ με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού για την ανανέωση της συνεργασίας τους, σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα ( με την όποια λύση στο οικογενειακό ζήτημα του παίκτη να αποτελεί και το μεγάλο σκόπελο) και το οικονομικό να παίζει και αυτό το δικό του ρόλο.
Όσο κι αν η πολύ καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές υπάρχει, ο ίδιος ο Καμαρά θα αποφασίσει τελικά το τι θα κάνει τη νέα χρονιά (κάτι που τόνισε και ο κ. Μπελεβώνης), με τον σενεγαλέζο επιθετικό να καλείται να βάλει στη ζυγαριά το επαγγελματικό και το οικογενειακό ζήτημα και τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν τελικά να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη για μια ακόμη χρονιά.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.