Τρίτη, 21/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Το διαβάσαμε και αυτό…

Ανάμεσα στα πολλά εκλογικά σενάρια που ακούστηκαν αυτές τις μέρες μετά την παραίτηση Βερελή διαβάσαμε και κάποια που αφορούν αποκλειστικά το νομό μας. Ένα εξ αυτών το βρήκαμε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ”Αυριανής” που κάνει λόγο για εκλογές…στην Αιτωλοακαρνανία και μόνο!

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: ”…Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιος συνεργάτης του πρότεινε (στο Γιώργο Παπανδρέου) να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να γίνουν εκλογές στον νομό, όπως έγινε με τον Τσοβόλα στη Β Αθηνών για να καταγραφεί, όπως υποστήριζε δυσαρμονία ανάμεσα στη βουλή και στη λαϊκή βούληση. Τελικά η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή…”

Με αντίστοιχο όμως δημοσίευμα κυκλοφορεί στο πρωτοσέλιδό του και το ”Παρόν της Κυριακής” τονίζοντας ότι ”Σχεδίαζε ο Γιώργος να προκαλέσει εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία με παραίτηση όλων των επιλαχόντων, ώστε η έδρα του Βερελή να μην μπορεί να αναπληρωθεί.”

Υ.Γ.: Eίναι και αυτό ένα σενάριο αρκετά τραβηγμένο θα λέγαμε, αλλά τον τελευταίο καιρό θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά…Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πολιτικοί μας ταγοί φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο να σπάνε τη μονότονη καθημερινότητά μας…

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.