Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ

epi-syntaxiouxoi

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας. Έχει ως εξής:

Μετά από μυστική ψηφοφορία προέκυψε το παρακάτω αποτέλεσμα:

  1. Γιακουμίδης Ρήγας                    Πρόεδρος
  2. Κωνσταντίνου Βαγγέλης        Αντιπρόεδρος
  3. Κουβαράς Δημήτριος              Γ. Γραμματέας
  4. Κίτσος Γιώργος                          Αν. Γραμματέας
  5. Καραγιάννης Σταύρος             Ταμίας
  6. Μανωλάτος Γιάννης                Μέλος
  7. Δημητρουλής Γιώργος             Μέλος

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 

Το Σωματείο Συνταξιούχων  Ι.Κ.Α.  Ν. Αιτωλ/νίας  έκανε εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων  και αντιπροσώπων  από 29-06-2015 έως και 04-07-2015  στο Αγρίνιο και στα παραρτήματά του στην Αμφιλοχία,  στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο.

Ψήφισαν  327 μέλη  ενώ  στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει 294 μέλη. Οι εκλογές έγιναν σε μια δύσκολη  χρονική συγκυρία , αφού ήταν παραμονές δημοψηφίσματος  και οι τράπεζες κλειστές. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ψήφιζαν πολλά  περισσότερα μέλη μας , αν δεν προέκυπταν αυτά τα προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει τις εκατοντάδες  μέλη μας  που έδωσαν τη μάχη σε δύσκολες συνθήκες, συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες και  ενίσχυσαν και οικονομικά  το σωματείο μας .

Βεβαιώνουμε τόσο  αυτούς  όσο και ευρύτερα τον κόσμο των συνταξιούχων  ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, με σταθερή θέση  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ  σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ,  μαζί με εργατικά σωματεία , λαϊκές επιτροπές θα διεκδικήσει αιτήματα  που θα εξασφαλίζουν  την δωρεάν  επιβίωση του λαού στη διατροφή, τα φάρμακα, τα νοσοκομεία, την υγεία  το ρεύμα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συνάδελφοι, την ώρα που γράφονται αυτές οι  γραμμές  φαίνεται ότι η κυβέρνηση  ( και όχι μόνο ) προχωράει στην υπογραφή νέου μνημονίου.

Με το νέο μνημόνιο έρχεται νέα σφαγή σε κύριες συντάξεις, οι επικουρικές θα εξαφανιστούν, ο ΕΝΦΙΑ μονιμοποιείται , η φορολογία θα γίνει αβάσταχτη. Έρχονται  νέες περικοπές σε φάρμακα και υγεία.

Σε τούτες τις δύσκολες στιγμές για τους συνταξιούχους  και το λαό χρειάζεται πιο ενωτικά , δυναμικά , αποφασιστικά να οργανώσουμε την  αντίστασή μας απέναντι στη βαρβαρότητα του άδικου πολιτικού συστήματος , απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και των πολιτικών δυνάμεων που τις στηρίζουν .

Οι αγώνες μας είναι παρακαταθήκη , η ενότητα , η οργάνωση , η μαζική αγωνιστική δράση των συνταξιούχων και του λαού  να αποτελέσουν την ασπίδα για τη σωτηρία μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ ΡΗΓΑΣ                ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.