Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Το εκλογικό κέντρο Αγρινίου εγκαινίασε ο Ανδρέας Κατσανιώτης (φωτό)

Το εκλογικό κέντρο Αγρινίου εγκαινίασε ο Ανδρέας Κατσανιώτης (φωτό)

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ2 3«Η Αιτωλοακαρνανία δεν μπορεί να μείνει άλλο στο ρόλο του φτωχού συγγενή»
Ένα 24ωρο μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, εγκαινίασε το βράδυ του Σαββάτου το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στο Αγρίνιο,.
Στην εκδήλωση, έγινε παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας του συνδυασμού του κ. Κατσανιώτη, καθώς και του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη. Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι η Περιφέρεια έχει άμεση ανάγκη από ανανέωση και από φρέσκιες ιδέες και διαφορετική νοοτροπία. Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, έκανε λόγο για την ανάγκη η Δυτική Ελλάδα να διοικηθεί από έναν άνθρωπο της νεότερης γενιάς που θα ανοίξει νέους δρόμους στην Περιφέρεια για όλους τους πολίτες, χωρίς τους διαχωρισμούς και τις παρωπίδες του παρελθόντος.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκε κόσμος από πολλά μέρη της Αιτωλοακαρνανίας που εκδήλωσε έντονα την αισιοδοξία του για την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Μιλώντας στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο Αγρινίου ο κ. Κατσανιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων:. «Θέλω να ανατρέψω πλήρως το σκηνικό της περιοχής, αλλάζοντας όλα όσα μας κρατούν ή και μας θυμίζουν το χθες. Το ξέρω πως για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να παλέψω σκληρά. Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με ξεπερασμένες λογικές και με ξένες νοοτροπίες, που πολλές φορές τις συναντώ και μέσα στον δικό μου ιδεολογικό χώρο».
Ο κ. Κατσανιώτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία και ιδιαίτερα στις μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές και δεσμεύτηκε για αποτελεσματικές λύσεις που θα ανακουφίσουν το νομό και θα του δώσουν νέα προοπτική: «Η Δυτική Ελλάδα έχει το χειρότερο οδικό δίκτυο στη χώρα. Για να φτάσω σήμερα εδώ, πέρασα από παρατημένους, φθαρμένους και επικίνδυνους δρόμους, που τους ενώνει μία σύγχρονη γέφυρα. Και αυτό για όλους εσάς είναι καθημερινότητα. Η Αιτωλοακαρνανία δεν μπορεί να αντέξει άλλο στο ρόλο του φτωχού συγγενή».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αυτοδιοικητικά πρόσωπα, στελέση φορέων και συλλόγωνα καθώς και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης. Ο κ.Καραγκούνης μάλιστα πήρε το λόγο και εξέφρασε την βεβαιότητά για εκλογική νίκη του κ.Κατσανιώτη.

2  4 5DSCN0687 DSCN0686 DSCN0684 DSCN0683 DSCN0680 DSCN0677 DSCN0676   DSCN0662 DSCN0661

2  DSCN0624 DSCN0630 DSCN0635 DSCN0637 DSCN0639 DSCN0643 DSCN0644 DSCN0652 DSCN0653 DSCN0657 DSCN0659

 DSCN0692

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.