Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Το θέατρο στα νεανικά στέκια της πόλης μας.

Το θέατρο στα νεανικά στέκια της πόλης μας.
Όπως σας είχαμε αναφέρει το ΔΗΠΕΘΕ ξεκίνησε μια προσπάθεια να φέρει το θέατρο πιο κοντά στη νέα γενιά. Έτσι σε γνωστά καφέ της πόλης μας έλαβε χώρα θεατρική παράσταση «7 μικρές ερωτικές ιστορίες» από δύο νέους ταλαντούχους ηθοποιούς, τον Γιώργο Κεμερλή, Αφροδίτη Κλεάνθη.Χθές το agrinionews παραβρέθηκε στην αντίστοιχη παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο καφέ Opera. Πραγματικά μας εντυπωσίασε η μαζική παρουσία των νέων ανθρώπων, οι οποίοι έδειχναν να απολαμβάνουν το γεγονός. Ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Μοσχολιός μας δήλωσε τα εξής:
” Στόχος μας είναι να φέρουμε το θέατρο κοντά στους νέους ανθρώπους. Για αυτό το λόγο θα ακολουθήσουν και άλλα θεατρικά δρώμενα σε γνωστά νεανικά στέκια της πόλης μας.”
Υ.Γ. Πραγματικά πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία. Στα παραλειπόμενα της εν λόγω εκδήλωσης αξίζει να αναφέρουμε οτι προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι δεν επικρατούσε η αρμόζουσα ησυχία από κάποιους από τους παρεβρισκομένους καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης. Λέτε να έφταιγε ο χώρος ή έλλειψη “παιδείας” ορισμένων; Δυστυχώς φοβούμαστε ότι ισχύει το δεύτερο..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.