Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας» ευχαριστεί…

odyss

Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής επίσκεψης των Στελεχών του ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ. Λάρνακας στο Αγρίνιο,  ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση του κέντρου:

«Τον Πρόεδρο  του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης, Δήμαρχο Αγρινίου  κ. Γεώργιο Παπαναστασίου για τη θερμή υποδοχή της Ομάδας Εκπαίδευσης και τη γενικότερη  αμέριστη και ουσιαστική υποστήριξή του.

Τα Μέλη του Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης,  κ. Σιάχο Αθανάσιο, Ρούσση Αγγελική  και Καρδαρά Ευσταθία για την ουσιαστική τους αρωγή στο έργο μας και τη  διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κ. Μαρία Παπαγεωργίου για την παραχώρηση της αίθουσας της Δημοτικής Γλυπτοθήκης Αγρινίου στην Παλιά Δημοτική Αγορά και την υποστήριξή της στην πραγματοποίηση της Εκπαίδευσης τη Δημοτική Υπάλληλο του Τμήματος Πολιτισμού, κ. Έφη Τσακανίκα για την άψογη συνεργασία της, την πρακτική καθοδήγησή της  και την αμέριστη διευκόλυνση στην  πραγματοποίηση της Εκπαίδευσης

Τους κάτωθι χορηγούς των εκδηλώσεων: GAEA FOODS SA και το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ «ΘΕΣΤΙΑ» για την ευγενική προσφορά τους σε τοπικά εδέσματα και κρασιά για τον μπουφέ της Εκπαίδευσης»

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.