Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

«Το κεντρί της πεταλούδας» κέντρισε το ενδιαφέρον

Το νέο βιβλίο της Γιώτας Γουβέλη ‘’κέντρισε’’ χθες το ενδιαφέρον όσων παρευρέθησαν στην παρουσίασή του στο βιβλιοπωλείο «η λέσχη του βιβλίου»

‘Ηταν μία ιδιαίτερη παρουσίαση, με έντονο το στοιχείο της θεατρικότητατας, η οποία ξεκίνησε με την ανάγνωση μίας εκτενούς περίληψης του βιβλίου από την φιλόλογο Μαρία Αγγέλη .Από την περίληψη άρχισε να διαγράφεται η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του βιβλίου. Η Σόνια, η Ρεβέκκα ,ο Σπύρος ….Οι χαρακτήρες ξεπηδούσαν ζωντανοί μέσα από τις γραμμές..

Στη συνέχεια την παρουσίαση ανέλαβε η ηθοποιός κυρία Φραντζέσκα Ιωαννίδη διαβάζοντας αποσπάσματα από τον βιβλίο ,ενώ δίπλα της στέκονταν η συγγραφέας κυρία Γουβέλη. Η ανάγνωση των αποσπασμάτων σταματούσε κατά διαστήματα ώστε να σχολιάζει η συγγραφέας γεγονότα που έκαναν εντύπωση στην ηθοποιό αλλά και στους παρευρισκόμενους.

Η κ. Ιωαννίδη δήλωσε «Πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο μυθιστόρημα με πολλά λαογραφικά στοιχεία.Δίνει την εντύπωση ενός προσωπικού ημερολογίου», ενώ η ίδια η συγγραφέας τόνισε αυτό που όσοι παρευρέθησαν εχθές στην παρουσίαση είχαν ήδη καταλάβει: «Υπάρχουν έρωτες, μίση ,πάθη …αγγίζει κυρίως τη γυναικεία ψυχολογία! Οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι κομμάτια της δικής σας ζωής….»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.