Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Το ΚΚΕ ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς

Το ΚΚΕ ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς
Φωτογραφία από τη συνάντηση στα γραφεία της Ε.Α.Υ.Α.

Μετά από αίτημα – πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κ.Κ.Ε. Αιτ/νιας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, ανάμεσα σε εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Κ.Κ.Ε. Αιτ/νιας, με επικεφαλής τον  βουλευτή κ. Νίκο Μωραϊτη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ένωσης, σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα και με τη  διάθεση παρέμβασης από την πλευρά του  βουλευτή, προς επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των Αστυνομικών.
“Ο κύριος βουλευτής δήλωσε ότι το Κ.Κ.Ε. συμμερίζεται τις αγωνίες των ενστόλων, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι, χαμηλά αμειβόμενοι χωρίς να έχει αναγνωρισθεί ακόμη το επικίνδυνο του επαγγέλματος. Υποστήριξε επίσης ότι το Κ.Κ.Ε. θα είναι δίπλα στα δίκαια εργασιακά ζητήματα μας, τόσο για την ανάδειξή τους στο κοινοβούλιο αλλά και στους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος” αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της Ένωσής έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν προς συζήτηση όπως, τα οικονομικά, η αγωνία που υπάρχει στο ένστολο προσωπικό για τις περικοπές στους μισθούς και τα νέα επερχόμενα μέτρα, το επικίνδυνο και ανθυγιεινό του επαγγέλματος τους, που ακόμα παραμένει ως εκκρεμότητα της συντεταγμένης πολιτείας προς τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας.

Τονίστηκαν επίσης, το ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τα προβλήματα της περιοχή μας, όπως είναι, η έξαρση της εγκληματικότητας, η υλικοτεχνική υποδομή, η στελέχωση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και των νεοϊδρυθέντων Υπηρεσιών (Ενιαίο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου κ.λ.π.), η γραφειοκρατία και τρόποι μείωσής της κτλ.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, ευχαρίστησε τον κ. Μωραϊτη και τα μέλη της Ν.Ε. Κ.Κ.Ε. Αιτ/νιας για την πρωτοβουλία και το ενδιαφέρον τους και κάλεσε τα μέλη τηςσε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.