Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Το νέο αίμα…βράζει

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, στην ακριτική Παραμυθιά Θεσπρωτίας έγινε το 1Ο Τουρνουά Μίνι Χειροσφαίρισης Αγοριών για την Αγωνιστική Χρονιά 2012 – 2013.

Συμμετείχαν ομάδες από την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, την Άρτα και φυσικά ο Παναιτωλικός . Οι μικροί αθλητές μας είχαν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν συνομήλικους από τις άλλες πόλεις που αγαπούν και παίζουν HAND BALL, όπως και αυτοί, να κάνουν καινούργιες γνωριμίες και φίλους, να δουν και να παίξουν HAND BALL….. να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για το Άθλημά τους.

Μια ολόκληρη μέρα γεμάτη Χειροσφαίριση.

Ο Σύλλογός μας με την συμμετοχή του σε αυτά τα Τουρνουά, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα συμμετοχής και χωρίς επιβάρυνση των Αθλητών και των οικογενειών τους, δείχνει έμπρακτα και στηρίζει την επιλογή του να στηριχτεί στο μέλλον σε δικούς του Αγρινιώτες Αθλητές, σε νέα παιδιά που θα διακριθούν μέσα από το Σύλλογό μας και θα ξεχωρίσουν σε αγωνιστικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα δείχνει την εμπιστοσύνη του στη νέα γενιά αθλητών που έρχεται και κάνει ότι είναι απαραίτητο για να τους δώσει όλα τα απαραίτητα αγωνιστικά εφόδια που χρειάζονται.

Κυρίως όμως συνεχίζει εκείνο το Φιλεκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο που έχουν στόχο οι Ακαδημίες και τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. Μαζί δηλαδή με την σωματική άσκηση, την προαγωγή της υγείας και την ευρωστία, την αρμονική ανάπτυξη της ψυχής, την συναισθηματική ισορροπία και την αβίαστη κοινωνικοποίηση των παιδιών μας.

Τους αθλητές μας συνόδευσε ο προπονητής του Συλλόγου μας, Ζαραβίνας Μιχάλης, υπεύθυνος για τα Τμήματα Υποδομής και τις Ακαδημίες Χειροσφαίρισης.

Στο Τουρνουά, χωρίς βέβαια αυτό να έχει σημασία αφού πρωταρχικός στόχος ήταν τα παιδιά να νοιώσουν την χαρά της συμμετοχής και να ….. χορτάσουν παιχνίδι, πήραμε την 3η θέση μεταξύ των 5 ομάδων που συμμετείχαν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μικρών Αθλητών μας που στηρίζουν τις προσπάθειες ανάπτυξης και που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Ραντεβού στο επόμενο Τουρνουά. Μέχρι τότε…

οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο & κάθε Κυριακή πρωί 08:00 – 10:00,

στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.