Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Την περασμένη Δευτέρα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γραφείων Αγρινίου – Θέρµου «Κοσµάς ο Αιτωλός» .

ΔΑΣΚΑΛΟΙ

« Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι μετά την αποχώρηση της ΔΗΣΥ, η οποία άφηνε έκθετο ουσιαστικά τον Σύλλογο καθώς δεν μπορούσε να λειτουργήσει, οι υπόλοιπες παρατάξεις προσπαθώντας οπωσδήποτε να αποφύγουν τις εκλογές, κατέληξαν στη συγκρότηση του Δ.Σ», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου γνωστοποιώντας παράλληλα τη σύνθεση του νέου δ.σ. στο οποίο παραμένει πρόεδρος ο Σπύρος Αδάμης της ΔΑΚΕ. Το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:
Πρόεδρος: Αδάμης Σπύρος
Αντιπρόεδρος: Παπαχρήστος Ηλίας
Γ. Γραμματέας: Χριστάκη Βάσω
Ειδ. Γραμματέας: Τέλιου Ελένη
Ταμίας: Συργιάννη Αγγελική,
Μέλη: Κόκοτου Γεωργία,Κωστόπουλος Βασίλης,Μπαλωμένου Πολυκρήτη,Σταμούλης Μάνθος
Το Δ.Σ. όρισε ως μόνιμη μέρα συνεδρίασης την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα στις 6.30. Οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. demi

  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ”’ΜΠΡΑΒΟ ”’ ΠΑΛΙ Ο ΑΔΑΜΗΣ …….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ;;;;;;;; [ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…… ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ η’ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ…….;;;;;;;…….. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ……. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ;;;;;;;; ΠΑΛΙ ΑΔΑΜΗ , ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ……… ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,Ο ΑΔΑΜΗΣ , ΠΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ……ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ…

 2. antikeimenikos

  Όχι να γίνονται εκλογές μέχρι να βγει ΣΥΡΙΖΑ… Αλλά αφού υπάρχει κόσμος που τους ψηφίζει καλά να πάθουμε…

 3. ταλιμπάν ορθόδοξος

  Ο κάθε “αντικειμενικός” με τον πόνο του…
  Άρχισαν οι εφιάλτες, ε; Έμμονη ιδέα σας έχει γίνει.
  Μην αγχώνεστε, μπορεί να βρεθούν οι 180.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.