Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το πήρε απόφαση;

ANTONOPOYLOSΜέρες τώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία έρχονταν πληροφορίες πως ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος πήρε την απόφαση να ριχτεί στον προεκλογικό στίβο για το δήμο Αγρινίου.
Σε αυτό συνηγορούσε το γεγονός πως τον άφησε αδιάφορο η πρόταση για ενασχόληση με τα κοινά του Θέρμου αλλά κυρίως το «όχι» που απάντησε στον Κατσιφάρα που τον ήθελε ξανά υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη. Μάλιστα προ μηνός διενεργήθηκε και δημοσκόπηση που περιλάμβανε τον Αντωνόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο και εύλογα όλοι εκτίμησαν πως παραγγέλθηκε από αυτόν. Κάποιοι μάλιστα από το περιβάλλον του διακινούν και τα αποτελέσματά της…
Θυμίζουμε βέβαια πως υπάρχει και το ιστορικό του 2010 όταν ανακοίνωσε την κάθοδό του με ανεξάρτητο συνδυασμό («αντάρτικο» για την ακρίβεια τότε) με βασικό συνοδοιπόρο τον Δημ.Τραπεζιώτη (με τον οποίο μάλιστα διακίνησαν και αφίσα που παρέπεμπε σε δυαρχία). Τελικά τότε-και ενώ πολλά πρόσωπα είχαν συμπαραταχθεί-ο συνδυασμός διαλύθηκε σε τεταμένο κλίμα όταν ο Αντωνόπουλος τελικά προτίμησε την αντιπεριφέρεια (θέση διορισμένη)
Πλέον οι πληροφορίες συγκλίνουν πως γίνονται κρούσεις σε διάφορα πρόσωπα για να συμμετάσχουν στο συνδυασμό του Β. Αντωνόπουλου για το δήμο Αγρινίου. Ακόμη δεν υπάρχει πάντως επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το πήρε απόφαση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.