Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Το ΠΑΜΕ καλεί στο συλλαλητήριο των αγροτών στον κόμβο Κουβαρά

παμεΜε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ καλεί  στο συλλαλητήριο την Τρίτη 6 Οκτώβρη  στις 11 π.μ. στον κόμβο Κουβαρά.

Η ανακοίνωση:

Η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό του νομού να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο την Τρίτη 6 Οκτώβρη  στις 11 π.μ. στον κόμβο Κουβαρά.

Εργατιά- Αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά.

Ε.Ε. – κυβερνήσεις – κεφάλαιο με την πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού  σα στόχο έχουν να απαξιώσουν παραπέρα την εργατική δύναμη  και να συρρικνώσουν τους μικρομεσαίους αγρότες και η αγροτική παραγωγή να περάσει σε λιγότερα χέρια.

Με την εφαρμογή και του 3ου μνημονίου  που είναι συνέχεια των 2 προηγούμενων η εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα θα βρεθούν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση . Η ανεργία, η φτώχεια  η εξαθλίωση θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Λύση δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στη λυκοσυμμαχία  της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Η μόνη λύση είναι ο λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του .

Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία , στους συλλόγους , στις επιτροπές αγώνα , στις λαϊκές επιτροπές  παλεύοντας  για την ανασύνταξη τους εργατικού  λαϊκού κινήματος , δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία στο δρόμο της αμφισβήτησης , της ρήξης  και της ανατροπής συνολικά της πολιτικής που από κοινού εφαρμόζουν Ε.Ε.-  κυβερνήσεις – κεφάλαιο.

Για να ανοίξει ο δρόμος η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της να κάνουν κουμάντο του πλούτου που παράγουν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας μέχρι την τελική νίκη κατακτώντας την εξουσία.

Αγρίνιο 2/10/2015

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.