Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2020

Το ΠΑΣΟΚ προσκαλεί σε ομιλία Κατρίνη στο Αγρίνιο

katrinis-06-352x264Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ καλεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Μιχάλη Κατρίνη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στα πλαίσιο των ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων και ενόψει των διεργασιών που έχει κινήσει το ΠΑΣΟΚ και η πρόεδρός μας η Φώφη Γεννηματά για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, για μια ισχυρή και ουσιώδη σοσιαλδημοκρατική πολιτική.
Πραγματοποιούμε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 7.00μμ στο ξενοδοχείο imperial ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλιτή το Μιχάλη Κατρίνη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Η συμετοχή των μελών και των φίλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε ενά νέο πλαίσιο δράσης με τελικό σκοπό τον μετασχηματισμό της κεντροαριστεράς, με ενιαία έκφραση πλέον, σ ένα πραγματικά σύγχρονο ευρωπα’ικό πολιτικό φορέα, ικανό να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής και πειστικά να απαντήσει σε κάθε μορφής λαικισμού, απ’ όποια κατεύθυνση αυτός και αν εκπορεύεται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.