Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Το πλάνο Γκατούζο για Παναιτωλικό

Το πλάνο Γκατούζο για Παναιτωλικό

221107-650x481Πρέσινγκ στο κέντρο και πίεση από το πρώτο λεπτό!

Ο Γκατούζο και οι συνεργάτες του έχουν «διαβάσει» τον Παναιτωλικό και έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να ασκήσουν πίεση από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες και ο Γκατούζο προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα. Ο Παναιτωλικός ήταν μια από τις ελάχιστες ομάδες που ήρθαν πέρυσι στο Ηράκλειο και δεν “κλείστηκαν” ενώ και στα φιλικά που έδωσε, παρουσίασε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί πίσω.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι μεγάλο κριτήριο για την έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει η μάχη της μεσαίας γραμμής και για αυτόν τον λόγο ο Γκατούζο έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πιέζουν συνεχώς και να μην επιτρέπουν στους Αγρινιώτες να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ιταλός τεχνικός με τους συνεργάτες του, έχουν ζητήσει από τους παίκτες του ΟΦΗ να μπουν δυνατά και να πιέσουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Με την παρουσία των Ραζάκ, Μακρή ο Γκατούζο θέλει να κερδηθούν όλες οι πρώτες μπάλες στην μεσαία γραμμή αλλά και να υπάρχει γρήγορο τρανζίσιον προς την αντίπαλη περιοχή ενώ οι εντολές προς τον Πετρόπουλο και τους άλλους επιθετικούς είναι να πιέζουν τα αντίπαλα στόπερ ώστε να “κόβουν” την ανάπτυξη του Παναιτωλικού.

Επιμέλεια:

http://www.gentikoule.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.