Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Το “Ποτάμι” με το βανάκι του περνά και από το Νομό μας

Το “Ποτάμι” με το βανάκι του περνά και από το Νομό μας

O Σταύρος Θεοδωράκης και το «Ποτάμι» ξεκινούν τις περιοδείες και την Τρίτη και Τετάρτη θα περάσουν από Αιτωλοακαρνανία.  Η ανακοίνωση αναφέρει:

IMG_8262-150x150Τρία βανάκια θα οργώσουν το επόμενο διάστημα την Ελλάδα. Το Ποτάμι μεταφέρει το μήνυμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με εθελοντές και στελέχη του, που θα περιοδεύσουν σε χωριά και πόλεις, ακούγοντας τα προβλήματα της ελληνικής περιφέρειας και συζητώντας λύσεις.

Η πρώτη αποστολή ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου από την Κόρινθο (στις 11:30 το πρωί) και συνεχίζει σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Αίγιο και Μεσολόγγι.

Στις 6 Ιανουαρίου, το βαν θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι (από τις 10:30) και θα ξεκινήσει στις 11:30 με προορισμό το Αγρίνιο και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην Αμφιλοχία.

Στις 7 Ιανουαρίου ο πρώτος σταθμός θα είναι στην Πρέβεζα (στις 10:30 το πρωί) και θα κινηθεί αργότερα προς Ναύπακτο και Γαλαξίδι.

Στις 8 Ιανουαρίου πριν επιστρέψει στην Αθήνα, θα περάσει από την Ιτέα (στις 10:00 το πρωί), την Αράχωβα, τη Λιβαδειά και τη Θήβα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.