Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Το πρωί προπόνηση, τη Δευτέρα Καρπενήσι

Ο Ανρί Καμαρά έλαβε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Παναιτωλικού, όχι όμως και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, όπως και ο Μπούρος. Ασκήσεις και παιχνίδια με μπάλα περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Την αντίστροφη μέτρηση έχουν ξεκινήσει στον Παναιτωλικό για την αναχώρησή τους για το Καρπενήσι. Συγκεκριμένα, οι Αγρινιώτες θα φύγουν τη Δευτέρα το πρωί για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και σήμερα ολοκλήρωσαν τις δυο προτελευταίες προπονήσεις.

Έπειτα από την πρωινή, ακολούθησε άλλη μια το απόγευμα. Σε αυτή πήρε κανονικά μέρος ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε από χθες στο Αγρίνιο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ολιβιέ Μπουβάλ, όπως και ο Μπούρος. Από εκεί και πέρα, θα γίνει άλλη μια προπόνηση αύριο ξανά στο Emileon SportCenter το πρωί (8:30), ώστε να ετοιμαστούν στη συνέχεια οι παίκτες για την αναχώρηση της Δευτέρας.

«Βρείτε ομάδα»

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ είναι οι Χάρης Παππάς και Τάσος Δέντσας. Οι δυο ποδοσφαιριστές μπορεί να δίνουν κανονικά το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά τους έχει ζητηθεί να βρουν καινούρια ομάδα και μόνο αν υπάρξει κάποια πρόταση θα αποχωρήσουν από το σύλλογο

Από Νίκος Τσιώκος -gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.