Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Το πόθεν έσχες Μοσχολιού

mosxolios

Στη διεύθυνση http://transparency.gr/diafanis-topiki-aftodioikisi/ υπάρχει από χτες το «πόθεν έσχες» κάπου 500 δημάρχων και αντιδημάρχων της χώρας και οι μόνοι που λείπουν είναι 3-4 που ζήτησαν εξαίρεση(!) καθώς και εκείνοι που δεν έχουν ενημερώσει ακόμα.

Η ιστοσελίδα έχει πέσει από χτες το βράδυ καθώς όλοι έχουν μπει και μερικές παιδικές ασθένειες με τους server του δημοσίου δεν ξεπερνιούνται με τίποτε τελικά! Και είναι αξιοσημείωτο ότι η είδηση για τα «πόθεν έσχες» των αυτοδιοικητικών παίζει πολύ δυνατά στα μεγάλα ΜΜΕ ως κάτι ξεχωριστό, παρότι είναι αυτονόητο.

Το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, μπορεί κανείς να το δει στο προσωπικό του site αφού αυτό αναρτάται κάθε χρόνο εδώ και περίπου 5 χρόνια στο http://www.mosholios.gr/.

Συνολικά μπορεί να πει κανείς ότι το εισόδημά που έχει είναι 49.989 το τελευταίο και όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι σταθερά ελάχιστα πάνω ή κάτω από τις 50 χιλιάδες ,με μικρές αυξομειώσεις.

Το τελευταίο οικονομικό έτος που έχει δηλωθεί βρίσκεται να έχει καταθέσεις 25 χιλιάδων περίπου από τις οποίες οι 23 χιλιάδες είναι «αναδρομικές συντάξεις ιδίου (από 1/1/2012 έως 31/5/2013)». Ένα αυτοκίνητο 1.800 κυβικών του 2001, σπίτι 196 τ.μ. με τη σύζυγό του, όπως και πατρικό αυτής στη Ν. Φιλαδέλφεια από γονική παροχή 93 τετραγωνικά, ένα πάρκινγκ 26 τ.μ. και μερικά  χωράφια/ βοσκότοπους στην Κομποτή (εξ αδιαιρέτου το 1/4 αυτών) μαζί με 2 οικίες 40 και 60 τ.μ (η μία γκρεμισμένη) επίσης εξ αδιαιρέτου στο 1/4 αυτών.

Ίσως, τελικά, το μόνο σωστό που έκανε ο Γιώργος ο Παπανδρέου (δηλαδή ο Ραγκούσης και πλην Καλλικράτη για πολλούς,  έστω κι αν αυτό είναι ακόμα υπό συζήτηση), ήταν η είσοδος της Διαφάνειας στα κοινά,  έστω στο βαθμό που αυτή αφορά τις πράξεις με το δημόσιο και τις δηλώσεις εισοδημάτων των αιρετών όλων των βαθμίδων.

Γ.Σ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.