Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Το σκέφτονται για Μητρόπουλο

Το σκέφτονται για Μητρόπουλο
Στη φάση ο Μητρόπουλος αγωνιζόμενος ως αντίπαλος του ΟΦΗ (ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ)

Την πρόταση του ΌΦΗ  για την  παραχώρηση του Παύλου Μητρόπουλου  με ανταλλαγή παικτών εξετάζουν  στον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με έγκυρες  πηγές, οι διοικήσεις των δύο πλευρών  ήρθαν σε επαφή με τους κρητικούς  να προσφέρουν στους αγρινιώτες τον παλιό γνώριμο Π. Ζορμπά με ελευθέρας και έναν ακόμη παίκτη(το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό) δανεικό ως το καλοκαίρι με τους κρητικούς να καλύπτουν το συμβόλαιο του δανεισμού του, προκειμένου να αποκήσουν την ελευθέρας του μέσου του Παναιτωλικού.

Ο Ζορμπάς δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Ν. Αναστόπουλου ο οποίος και έδωσε το πράσινο φως για την παραχώρησή του ενώ ο ίδιος ο παίκτης δε θα είχε αντίρρηση να αγωνιστεί ξανά στα «καναρίνια».

Από την πλευρά του ο Π. Μητρόπουλος  που αυτή τη στιγμή αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα του Ν. Καραγεωργίου έχει ήδη ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του ότι επιθυμεί την ένταξή του  στον ΌΦΗ (εφ’ όσον τα βρουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων), με τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού να το…σκέφτονται μιας και από τη μία δε θα ήθελαν να φράξουν το δρόμο στο μέλλον του παίκτη και από την άλλη πιθανώς να περίμεναν κάτι.. καλύτερο από τους κρητικούς (οι οποίοι στην καλοκαιρινή περίοδο πρόσφεραν 100.000 ευρώ) προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους γι’ αυτή την αμοιβαία μετακίνηση.

Όπως και να έχει τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα μιας και οι ιθύνοντες του ΌΦΗ έχουν  δώσει πολύ λίγο χρονικό περιθώριο  στους αγρινιώτες για να απαντήσουν στην πρόταση  τους καθώς ο Ν. Αναστόπουλος έχει ζητήσει να κλείσουν οι μεταγραφές της ομάδας του το δυνατόν συντομότερο…

 

        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.