Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Το συντονιστικό Φορέων στην πλατεία για το Πολυτεχνείο

 

 

Συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα στις 11 το πρωί το Συντονιστικό Φορέων όπου συμμετέχουν κινήσεις πολιτών, δάσκαλοι, έμποροι, επαγγελματοβιοτέχνες και μέλη της ΑΔΕΔΥ αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκε ψήφισμα για το νόημα της ημέρας που προσυπέγραφαν οι Φορείς που συμμετείχαν ενώ στο άκρο της πλατείας προς το ξεκίνημα της Παπαστράτου είχε στηθεί πάγκος για τη συγκέντρωση υπογραφών ώστε να δημιουργηθεί ένα εξώδικο κείμενο κατά της πληρωμής των τελών που έχουν επιβληθεί και θα επιδοθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου. Παράλληλα γινόταν και ενημέρωση για τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο πολίτης ειδικά για το τέλος μέσω της ΔΕΗ.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε και ο παπα-Ηλίας Υφαντής καταθέτοντας τη δική του οπτική για όσα βιώνει σήμερα η χώρα και κάνοντας λόγω για μια διαφορετικής μορφής χούντα, ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον Κ. Διαμαντή , εκπρόσωπο του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών του δήμου Αγρινίου που περιέγραψε την κατάσταση στην Παιδεία και την κοινωνία με τα πιο μελανά χρώματα παραλληλίζοντάς τα με της εποχής του Πολυτεχνείου…

Ακολούθησε πορεία με πανώ και συνθήματα από την κεντρική πλατεία προς την Παπαστράτου και κατόπιν μέσα στην πόλη του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.