Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Το «Χαμόγελο» έχει παζάρι στην πλατεία! (φωτό)

Το «Χαμόγελο» έχει παζάρι στην πλατεία! (φωτό)

DSCN5827

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η πρώτη μέρα της αγοράς σχολικών ειδών απ’ το παζάρι του «χαμόγελου του παιδιού» στην κεντρική πλατεία Aγρινίου. Γονείς και μαθητές αγοράζουν μολύβια, γόμες, κασετίνες στυλό και ένα σορό άλλα είδη, βοηθώντας έτσι τα σπίτια των «χαμόγελων» ανά την Ελλάδα.

Η κα. Νεκταρία Φελέκη, κοινωνική λειτουργός του «Χαμόγελου του παιδιού» στα Καλύβια δηλώνει: «Ξεκινήσαμε σήμερα με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη… Από το πρωί καταφθάνει κόσμος για να αγοράσει τα είδη μας. Θα είμαστε εδώ και το Σαββατοκύριακο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και τις δύο μέρες. Το παζάρι γίνεται ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με σκοπό να στηρίξουμε τα σπίτια του συλλόγου»

Στους πάγκους της πλατείας, εκτός από τα σχολικά είδη διατίθεται και εισιτήριο για το ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο κοστίζει μόλις 2 ευρώ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο δικό μας «χαμόγελο» στα Καλύβια. Για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν το σόου ενός ταχυδακτυλουργού ενώ με το ίδιο εισιτήριο θα κληρωθεί και ηλεκτρική κουζίνα.

Η στήριξη των σπιτιών των «χαμόγελων» της χώρας είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ. Ας ξεκινήσουμε από το σπίτι στα Καλύβια που φιλοξενεί από πέρυσι παιδιά και που υπολογίζεται πως φέτος, μέχρι τον Νοέμβρη τα παιδιά αυτά θα έχουν φτάσει τα 20.

DSCN5829

DSCN5835

DSCN5836

DSCN5837

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.