Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Το ψάρεμα της Τσουρούκλας την Κυριακή στην Ματαράγκα

Ναυτικός Όμιλος Τριχωνίδας (Ν.Ο.Τ.)
Ματαράγκα Αρακύνθου

Πρόσκληση
Το ψάρεμα της Τσουρούκλας
Ένα άθλημα για μικρούς και μεγάλους
Ο Ναυτικός Όμιλος Τριχωνίδας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον 8ο Πανελλήνιο Αγώνα Αθλητικής Αλιείας Επιφανείας (ψάρεμα με πετονιά) μέσα στη λίμνη Τριχωνίδα τον οποίο διοργανώνει ο Όμιλός μας με τη στήριξη του δήμου Αγρινίου και του τοπικού συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ματαράγκας και με τη συμπαράσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υ/Β Δραστηριοτήτων και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα από 9π.μ. έως 13μμ στη θέση Βούζα του Δ.Δ. Ματαράγκας του δήμου Αγρινίου όπου βρίσκονται οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ομίλου μας.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 9μ.μ. θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές του αγώνα. Επίσης θα τιμηθούν και οι αθλητές του ομίλου του τμήματος Υ/Β Σκοποβολής, οι οποίοι το προηγούμενο έτος 2010 κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοποβολής. Ο Όμιλός μας θα παραθέσει στους καλεσμένους του πλούσιο γεύμα με ψαρικά (προϊόντα της λίμνης μας) μαγειρευτά, ψητά και τηγανιτά.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θεοφάνης Γκρέκας Κων/νος Φράγκος
Οικονομολόγος Ομότιμος Καθηγητής Παν/μίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.