Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Το ψήφισμα για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ

Εμείς οι εργαζόμενοι  στη ΔΕΗ και οι πολίτες που ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, της Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας,του Συλλόγου Κομμωτών και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια,την ακρίβεια,την εξαθλίωση,δηλώνουμε οτι:

1)Οι Μνημονιακές προβλέψεις για μαζικές ιδιωτικοποιήσεις βασικών τμημάτων του Δημόσιου πλούτου Δ.Ε.Η ,ΕΥΔΑΠ,Ταμιευτήριο κτλ. στρέφονται σε βάρος του συνόλου του λαού.Εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των δανειστών και μιας ελίτ ντόπιων επιχειρηματιών.Σημαίνουν απολύσεις και εργασιακό κάτεργο για τους εργαζόμενους ,υψηλότερα τιμολόγια για όλο το λαό.

2)Οι εξοντωτικές αυξήσεις και τα χαράτσια οδηγούν τεράστια κομμάτια του λαού στην εξαθλίωση.Στις σημερινές συνθήκες αιματηρών περικοπών,ανεργίας και ακρίβειας,υποθηκεύουν ακόμα και τα σπίτια των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και σαν τέτοιο θα το υπερασπιστούμε !!!

  • Να καταργηθεί το χαράτσι !!!
  • Καμία αύξηση στην τιμή του ρεύματος !!!
  • Δωρεάν κιλοβατώρες στα νοικοκυριά, στους άνεργους ,

       στους χαμηλόμισθους,στους χαμηλοσυνταξιούχους !!!

 3)Καταγγέλουμε την κυβερνητική προσπάθεια συκοφάντησης και καταστολής του αγώνα των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ,στις συγκοινωνίες και τα ναυπηγεία Ελευσίνας.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  !!!

 ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!

 Καλούμε το σύνολο των επαγγελματικών οργανώσεων ,όλο τον εργαζόμενο λαό σε αυτοοργάνωση και αγωνιστική συσπείρωση ,σε ενα ενοτικό,πλειοψηφικό ρεύμα ενάντια στις Μνημονιακές επιταγές.Για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή για τη σωτηρία των εργαζομένων,της αγροτιάς,του τόπου !!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

                         ενάντια στα χαράτσια,την ακρίβεια, την εξαθλίωση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.