Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Το 1ο συμπόσιο Μάρκετινγκ από το Παν/μιο Δ. Ελλάδας

Το 1ο συμπόσιο Μάρκετινγκ από το Παν/μιο Δ. Ελλάδας

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία λαμβάνει χώρα σήμερα στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλαδας.Πρόκειται για το 1ο Συμπόσιο για Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών που γίνεται στα πλαίσια τυο Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών-ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων. με τίτλο “Ελληνικό Προϊόν και Εξωστρέφεια”.

Παρουσία έχει ο δήμος δια του δημάρχου κ. Μοσχολιού και του αντιδημάρχου κ. Τζαμαλή υπεύθυνου για τα αγροτικά θέματα, με τον κ. Μοσχολιό, σε έναν σύντομο χαιρετισμό, να τονίζει ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να έχει πολλά εμπόδια αλλά είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να σταθεί σήμερα δίπλα στον ιδιώτη που επιχειρεί αλλά και δίπλα σε ένα πανεπιστήμιο που έχει να παίξει ρόλο την παραγωγή της περιοχής.

Χαιρετισμό έχει απευθύνει και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τσιχριτζής κάνοντας λόγο για μια περιοχή που ήταν terra ingognita στο εξωτερικό όταν άρχισε ο θεσμός να δουλεύω πάνω στη εξωστρέφεια των προϊόντων και που έχει να δώσει πολλά ακόμα στις εξαγωγές της χώρας με εξαιρετικά προϊόντα που όμως αναζητούν στρατηγική προώθησης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε και μια παρουσίασε η του ρόλου του θεσμού και τους δεσμούς του με το Πανεπιστήμιο.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο πρόεδρος της Διοικούσας του Πανεπιστημίου κ. Σερπάνος λέγοντας ότι είναι ενθαρρυντικό ότι τουλάχιστον τρία μέλη της είναι παρόντα(συντονιστής της εκδήλωσης είναι άλλωστε ένα μέλος της Διοικούσας  κ. Κ. Πιστιόλας) και αυτό δείχνει ότι το Πανεπιστήμιο είναι κοντά στην κοινωνία και τους φοιτητές του.

Στον κατάλογο των ομιλητών είναι ακόμα οι κ.κ. Βασίλειος Φίλιος, Καθηγητής, Διευθυντής του ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων, Βασίλειος Χήτος, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΧΗΤΟΣ  ΑΒΕΕ, Γεώργιος Πανηγυράκης, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Θανάσης  Κερασιώτης, Production Manager, ΓΑΙΑ ΣΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ.

Στο δεύτερο μέρος με συντονιστή τον κ. Γεώργιο Μπάλτα, Καθηγητή(Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), ομιλητές θα είναι οι Γεώργιος Αυλωνίτης, Καθηγητής, Πρόεδρος της Ελληνικής  Ακαδημίας Μάρκετινγκ,  Άγις Πιστιόλας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, EY.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε. – Agrino, Κωνσταντίνα Καλλιμάνη, Εντεταλμένη Σύμβουλος του Ομίλου Καλλιμάνη, της μεγαλύτερης εξαγωγικής εταιρίας ιχθυρών στην Ελλάδα, ενώ το συμπόσιο θα κλείσει με την Έρευνα «Καταναλωτής και Ελληνικό Προϊόν», από τους Γεώργιο Μπάλτα – Προκόπη Θεοδωρίδη – Ερευνητική  Ομάδα Φοιτητών ΜΒΑ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

 

Σροφίμων

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.