Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Το 10ο Lake Party πλησιάζει

unnamed Το 10ο Lake Party πλησιάζει και ετοιμάζεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το κλείσιμο του καλοκαιριού!!!!
Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Αυγούστου…. σας περιμένουμε να απογειωθούμε σε μουσικούς ρυθμούς με ξεχωριστά ονόματα από το χώρο της μουσικής!!!
Πέμπτη 20 Αυγούστου, ο Κωστής Μαραβέγιας (ή γνωστός και ως Maraveyas ilegál ) έρχεται να μας μεταδώσει το ρυθμό και την ενέργεια που τον χαρακτηρίζει όταν βρίσκεται στη σκηνή. Ετοιμάζεται να μας παρασύρει στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ , χαρίζοντάς μας μια μοναδική βραδιά!!
Παρασκευή 21 Αυγούστου λιμάνι πιάνουν οι Stavento με προορισμό τη λίμνη Τριχωνίδα με διάθεση που θα μας συναπάρει. Ήβη Αδάμου και Miss Cherry ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο stage του Lake Party !!! Δε σταματάμε όμως εκεί, συνεχίζουμε το βράδυ μας και απογειωνόμαστε σε house ρυθμούς από τον διάσημο dj Agent Greg και με electro – house από τους Slick Beats. Η Mariaantwna ανεβαίνει στα decks μεταδίδοντάς μας δυνατό παλμό στο βράδυ μας!!
Δε θα λείψει βέβαια και ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis, καθώς και τοπικές μπάντες, dj sets αλλά και φαντασμαγορικά shows  !!!! #More_acts_to_be_announced
Στο Κτήμα Πιθάρι δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα , σημείο αναφοράς του καλοκαιριού σας περιμένουμε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Η προπώληση συνεχίζεται. Make it happen… Buy your ticket!!!

unnamed (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.