Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

3ο βραβείο στο διαγωνισμό σχολικών ιστοσελίδων για το Γυμνάσιο Λεπενούς

3ο βραβείο στο διαγωνισμό σχολικών ιστοσελίδων για το Γυμνάσιο Λεπενούς

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων και το σχολείο μας κέρδισε το 3ο βραβείο μεταξύ όλων των δικτυακών τόπων σχολείων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Γυμνάσιο Λεπενούς συμμετείχε για πρώτη φορά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων, που οργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση» και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες “Μιχάλης Δερτούζος” σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Ο ιστότοπος του Σχολείου μας ήταν ο μόνος που προκρίθηκε από τα σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην τελική φάση με τους 13 καλύτερους ιστότοπους. Η τελική αξιολόγηση διενεργήθηκε από ειδική 6μελή επιτροπή, από την οποία προέκυψαν και τα τελικά αποτελέσματα.
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ (6-8 Μαΐου 2011, Ερμούπολη, Σύρος), το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Την κατασκευή – επιμέλεια της ιστοσελίδας έχουν, ο καθηγητής κ. Πατσέας Μιχάλης, φιλόλογος, υπεύθυνος της βιβλιοθήκης του σχολείου μας και ο καθηγητής πληροφορικής, κ. Ευθυμίου Νικόλαος. Οι δύο παραπάνω καθηγητές έχουν και την επιμέλεια της σχολικής διαδικτυακής τηλεόρασης (WebTV), που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία των μαθητών του σχολείου.
Για την ιστοσελίδα: http://www.gymlep.gr
Για την WebTV: http://www.gymlep.gr/media/webtv

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.