Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Το agrinionews, τα blogs του νομού και ο τοπικός τύπος.

Το agrinionews, τα blogs του νομού και ο τοπικός τύπος.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει στους 8 και πλέον μήνες ζωής που αριθμεί το agrinionews ουδέποτε αναφερθήκαμε στην επισκεψιμότητα της σελίδας μιας και αυτό μπορεί να γίνει ευκόλως αντιληπτό τόσο από τα σχόλια όσα και από τη συχνότητα των θεμάτων που αναρτώνται.
Αυτή τη φορά όμως αισθανόμαστε πραγματικά χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αυτό το χρονικό διάστημα επισκέπτεστε ανελλιπώς το blog μας, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με όσα γράφονται εδώ μέσα. Και επειδή μας αρέσει να μιλάμε με αριθμούς σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες 15 μέρες επισκέπτονται το ιστολόγιό μας περισσότεροι από 300 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά, με βάση τα στοιχεία από το google analytics που έχουμε στη διάθεσή μας!!!
Αυτό το γεγονός μας γεμίζει με αισιοδοξία, γιατί πολύ απλά δείχνει ότι ένα σημαντικό κομμάτι των πολιτών μας ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στον τόπο του, αγωνιά για τα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής και κυρίως μέσα από τις απόψεις που εκφράζει αποδεικνύει ότι έχει γνώση και κρίση για όσα τον απασχολούν. Ιδιαίτερα μας γεμίζει χαρά το γεγονός ότι η μπλογκόσφαιρα της Αιτωλοακαρνανίας μεγαλώνει συνεχώς. Στην πλειονότητά τους τα ιστολόγια της περιοχής ενημερώνουν και σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τα κακώς κείμενα, μένοντας μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα, έχοντας ως κοινή συνισταμένη την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι διαχειριστές τους!
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε μια σημαντική διευκρίνιση. Σε καμία περίπτωση δε θεωρούμε ότι τα blogs δημιουργήθηκαν για να αντικαταστήσουν τον τοπικό τύπο. Σε μια εποχή όπου ο έγγραφος τύπος απειλείται από τον ηλεκτρονικό, εμείς οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι εφημερίδες του νομού ήταν αυτές που κρατούσαν τα σκήπτρα της ενημέρωσης σε χαλεπούς καιρούς κάτω από αντίξοες συνθήκες! Μπορεί να είμαστε bloggers αλλά είμαστε υποστηρικτές της είδησης επί χάρτου, κάτι το οποίο δυστυχώς οι νέες γενιές αγνοούν…
Υ.Γ.: Και επειδή αρκετοί από εσάς υποστηρίζετε ότι η είδηση πρέπει να έχει ταυτότητα, απλά σας ενημερώνουμε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα αναρτηθεί στο ιστολόγιό μας το προφίλ μας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.