Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Το Facebook αλλάζει

Το Facebook αλλάζει

facebook-660_15Θα μετατραπεί σε σημαντική πηγή καθημερινών πληροφοριών και ειδήσεων

To Facebook αποφάσισε να… πουλήσει ειδήσεις. Σε μια ουσιαστική και άκρως ποιοτική αλλαγή προχωρούν οι άνθρωποι της διάσημης πλατφόρμας. Βάσει αυτής στο timeline να περνούν περισσότερα ειδησεογραφικά άρθρα, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται και να σχολιάζουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Facebook, έχει παρατηρηθεί αύξηση 170% της πρόσβασης του κοινού σε ειδησιογραφικά σάιτ, μέσω του συγκεκριμένου social media. Επιπλέον επισημαίνεται πως το Facebook αντιλαμβάνεται την ανάγκη των χρηστών να διαβάζουν άρθρα από το News Feed, έτσι όπως προκύπτει από σχετικές έρευνες που έχουν κάνει.

Εκτός, λοιπόν, από τις φωτογραφίες, τα στάτους και τις… χαριτωμενιές, οι διαχειριστές του Facebook, επιδιώκουν η πλατφόρμα να εξελιχθεί σε σημαντική πηγή καθημερινών πληροφοριών για τους χρήστες. Μάλιστα, πρόσφατα προσέθεσαν μια ακόμα υπηρεσίες που ονομάζεται «παρόμοια άρθρα». Διαβάζοντας ένα άρθρο, σου δίνεται η δυνατότητα να δεις και άλλες πηγές με θέματα συναφή του ενδιαφέροντός σου.

Το σίγουρο είναι πως όλες αυτές οι αναβαθμίσεις και οι βελτιώσεις γίνονται υπό τη σκιά της μάχης ανάμεσα στο Facebook και το Twitter, για το ποιο θα επικρατήσει του άλλου.

www.iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.