Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Τράπεζες ακόμη τηλεφωνούν για τα σεισμόπληκτα δάνεια

Τράπεζες ακόμη τηλεφωνούν για τα σεισμόπληκτα δάνεια

Ενώ έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για μετάθεση της αποπληρωμής των «σεισμόπληκτων» δανείων.

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας γίνεται δέκτης έντονων παραπόνων από μέλη του, ότι ορισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της περιοχής εξακολουθούν να επικοινωνούν για να υπενθυμίσουν την καταβολή δόσεων για τα δάνεια των σεισμόπληκτων επιχειρήσεων του 2008, με ανακοίνωσή του υπογραμμίζει:
1. Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με κωδικό ΑΔΑ:ΒΟΝ8Η-6ΜΝ η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών για το διακανονισμό των “σεισμόπληκτων” δανείων (αρ.απόφασης 2/49741/0025/29-12-2011) η οποία επισυνάπτεται στο Δελτίο Τύπου.
2. Η παραπάνω απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τεύχος Β΄αρ.3042/30-12-2011.
Ως εκ τούτου δεν επιδέχονται οι παραπάνω αποφάσεις παρερμηνειών και δεν απαιτείται ειδική ενημέρωση προς κάποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, ώστε να αναστείλει τις οχλήσεις προς τους επιχειρηματίες. Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει σχετικά τα μέλη του αλλά και τις τράπεζες τις περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.