Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Τρέχοντας μπήκε στα γραφεία της ΝΔ ο Άδ.Γεωργιάδης με τις υπογραφές

ImageHandler

Στο νήμα φαίνεται ότι κατάφερε να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να είναι και εκείνος υποψήφιος.

Το τοπίο ξεκαθάρισε. Την προεδρία του κόμματος διεκδικούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μπήκε τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού με έναν φάκελο.

Χαρακτηριστικό ήταν και το tweet του κ. Γεωργιάδη: «Τις βρήκα, πάω» έγραψε.

Νωρίτερα, μιλώντας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού, ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε πως «αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μία κρίση, είναι παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά αλλά και με την έλλειψη οράματος.

» Χρειάζεται μία άλλη νοοτροπία, χρειαζόμαστε τη στήριξη και την επιβράβευση της δημιουργικότητας αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί.»

Ο περιφερειάρχης συνέχισε λέγοντας οι μάχες θα δοθούν το επόμενο διάστημα μαζί με τους πολίτες.

«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες, τολμάμε να ελπίζουμε» κατέληξε.

Νωρίτερα κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας συγκεντρώσει τις 50 απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. «Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» είπε.

Ήδη, από την Πέμπτη το απόγευμα είχε κατατεθεί και η υποψηφιότητα του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

http://news.in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.