Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Τρία διπλά χτυπήματα στο μεροκάματο των ντελιβεράδων σε μια βδομάδα!

Τρία διπλά χτυπήματα στο μεροκάματο των ντελιβεράδων σε μια βδομάδα!

Πρόσφατα στο agrinionews.gr έγινε αναφορά φαινόμενο κάποιοι επιτήδειοι να κλέβουν τις παραγγελίες από ανθρώπους που δουλεύουν ντελίβερυ σε καταστήματα της πόλης με γρήγορο φαγητό. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό αγγίζει τα όρια του παραλόγου.
Σε ένα και μοναδικό κατάστημα την τελευταία εβδομάδα είχαν κλέψει τα φαγητά και των δύο υπαλλήλων από τρεις φορές! Και δεν είναι κάτι που περιορίζεται σε ένα μαγαζί αλλά έχει πάρει έκταση που απλά θεωρείται ότι δύσκολα μπορεί να απασχολήσει τις αρχές. Παύει, πάντως, να είναι μεμονωμένο περιστατικό και έτσι το αντιμετωπίζουν, πλέον, οι ίδιοι οι υπάλληλοι.
Ο τρόπος είναι απλός: Κάποιος που βλέπει ένα ντελιβερά να πηγαίνει σε μια διεύθυνση τον ακολουθεί και μόλις εκείνος ανέβει στο σπίτι που έχει για προορισμό πάει και αρπάζει τις υπόλοιπες παραγγελίες!
Τα ειδικά κουβούκλια που διαθέτουν οι επιχειρήσεις κλειδώνουν, αλλά αυτό δε βολεύει καθώς οι ταχύτητες είναι μεγάλες ειδικά το χειμώνα που τα φαγητά κρυώνουν και οι πελάτες παραπονούνται, με συνέπεια οι υπάλληλοι στη διανομή κατ’ οίκον να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο με κάθε τρόπο.
Τι κάνουν; Παίρνουν μαζί τους το κουβούκλιο στους ορόφους που ανεβαίνουν! «Είναι η μόνη λύση» μας είπε ένας από αυτούς «μέχρι τουλάχιστον να πιάσουν κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά». Πάντως έχουνε φτάσει ως κοινωνία σε σημεία που δεν θα τα ανέμενε κανείς Έλληνας πριν από μερικά χρόνια. Ας σημειωθεί, δε, ότι πολλές φορές έχει παρατηρηθεί σε πόλεις όπως η Αθήνα τέτοιες ιστορίες να είναι σχεδιασμένες από πριν, δηλαδή κάποιος να παίρνει τηλέφωνο για μια παραγγελία από σπίτι που έχει οπτική επαφή με ένα άλλο σπίτι που ήδη έχει παραγγείλει κάτι, ακριβώς για να πάει μόλις το μηχανάκι μείνει «αφύλακτο» και να πάρει ότι βρει! Με ότι σημαίνει αυτή η διαδικασία…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.