Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τρία νέα τμήματα στο Εικαστικό Εργαστήρι

Τρία νέα τμήματα στο Εικαστικό Εργαστήρι

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγίου Κωνσταντίνου η καθιερωμένη ετήσια έκθεση με έργα μαθητών και σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου της περσινής περιόδου.
Γονείς των μικρών μαθητών αλλά και πολλοί φίλοι των εικαστικών τεχνών θαύμασαν τις περίτεχνες και γεμάτες φαντασία δημιουργίες των τμημάτων ζωγραφικής, κεραμεικής καθώς και τα έργα εφήβων – ενηλίκων των τμημάτων αγιογραφίας. Ενώ οι όμορφες απεικονίσεις του τμήματος φωτογραφίας έδιναν τον δικό τους ασπρόμαυρο τόνο στην πολύχρωμη βραδιά.
Μεταξύ των πολλών επισκεπτών που κατέκλυσαν τους χώρους του παλιού δημαρχείου ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Στ. Τσούκαλος, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ευαγ. Κραβαρίτη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγ. Κων-νου κ. Μ. Νεοφωτίστου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγρινίου κ. Δημ. Σκαβάρας, οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων : Καρδαμπίκη Ν., Σκεπετάρη Μ., Μπλαχούρα Χρ., Χαρέμη Κ., Νιαβής Σπ. (τμήματα ζωγραφικής), Βουλδή Γ., (αγιογραφίας), Γιακουμάτου Στ., Κατσίρα Φ. (κεραμεική) και Σταθοπούλου Μ. (φωτογραφίας).
Αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του ο καλλιτεχνικός δ-ντής του Εικαστικού Εργαστηρίου κ.Χρήστος Γαρουφαλής, αφού ευχαρίστησε ειδικά τους γονείς που παρά τις δυσκολίες εμπιστεύονται και συνειδητά επιλέγουν το Εργαστήρι για την αισθητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, ανακοίνωσε την δημιουργία άμεσα τριών νέων τμημάτων : αρχιτεκτονικού και ελευθέρου σχεδίου για προετοιμασία σε αντίστοιχες σχολές ΑΕΙ & ΤΕΙ καθώς και τμήματος κόμικ-γελοιογραφίας.
Με αυτή την έκθεση εγκαινιάζεται στην ουσία και η νέα περίοδος για τις δράσεις του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου.

Τα μαθήματα ξεκινούν από 3 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες –εγγραφές : 5 – 8μμ στη Γραμματεία του Εργαστηρίου,
Παπαστράτου 83, Αγρίνιο, τηλ.-fax: 26410.48372
e-mail: eikastika@dimosagriniou.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.