Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Τρίτη και… φαρμακερή

Τρίτη και… φαρμακερή

Ατρόμητος και Όμηρος στην τελευταία τους αναμέτρηση ζητούν πρόκριση

Το περασμένο Σάββατο ο φιλοξενούμενος Όμηρος κέρδισε στο Αντίρριο. Την Τετάρτη ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος κέρδισε στο Νεοχώρι. Τώρα; Τώρα, έφτασε η ώρα της κρίσης. Η σημερινή αναμέτρησή τους είναι η τελευταία και δεν υπάρχει συνέχεια στη μονομαχία τους. Όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει, πάει να συναντήσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα για να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι περνάνε και με ισοπαλία.

Ατρόμητος και Όμηρος θα παίξουν για τελευταία φορά σήμερα  Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα στο γήπεδο Αντιρρίου και μία απ’ τις δύο αρχίζει τις διακοπές της. Ο Ατρόμητος έχασε μια βδομάδα πριν το πλεονέκτημα που είχε γνωρίζοντας την ήττα με 1-4 (φωτο) από τον Όμηρο, αλλά το ξαναπήρε με το σπαθί του την Τετάρτη όταν κέρδισε 2-3 στην έδρα το αντιπάλου του.

Ότι έγινε έως τώρα στα Play-off θεωρείται ως… μη γενόμενο, αφού όλα κρίνονται στην τρίτη αναμέτρηση. Τρίτη και φαρμακερή. Ο Ατρόμητος παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται. Ίσως να μη λέει τίποτα από μόνο του αυτό το πλεονέκτημα, που προκύπτει από την καλύτερη βαθμολογική θέση που είχε στην κανονική περίοδο. Και ο Όμηρος την Τετάρτη για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) έπαιξε στο γήπεδό του. Και έχασε, δίνοντας συνέχεια στην α’ φάση της διαδικασίας.

Και στις δύο αναμετρήσεις του, όπως και στις αντίστοιχες της κανονικής περιόδου, Ατρόμητος και Όμηρος, με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, με την ποιότητα που έβγαλαν στο γήπεδο, με το πάθος τους και με τη διάθεση για διάκριση, επιβεβαίωσαν αυτό που όλη τη σεζόν παρατηρούσαμε. Ότι είναι ομάδες άξιες να διεκδικήσουν τον τίτλο και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Έδειξαν και κάτι άλλο, που ίσως είναι σημαντικότερο. Παίζουν τους κόπους όλης της χρονιάς σε λίγα λεπτά, αλλά μπορούν να το κάνουν πολιτισμένα. Χαίρονται το παιχνίδι τους και δίνουν τη δυνατότητα και στον κόσμο να το χαρεί. Χωρίς εντάσεις, δίχως ακρότητες. Όπως αρμόζει στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο που έχει αποτινάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις παθογένειες του παρελθόντος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κορυφαίος του νομού, ο Δημήτρης Στυλιαράς, που ξεχωρίζει στη φετινή παρουσία του στη Super League. Βοηθοί του θα είναι ο Τσίκνας και ο Σπυριδόπουλος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.