Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Γραμματικού

ghkgkhgkΤραγωδία με δύο νεκρούς  συγκλονίζει τη Γραμματικού της ενότητας Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου και όλη την τοπική κοινωνία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων μετά από πτώση μάντρας κατά την εκτέλεση εργασιών από σκαπτικό μηχάνημα σε παλαιά κατοικία του χωριού της Μακρυνείας . Ένας εκ των άτυχων ανδρών είναι  μεσήλικας από χωριό της ενότητας Θεστιέων και ο άλλος 37χρονος από το χωριό στο οποίο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής (τρία οχήματα, δύο ειδικά διασωστικά και 8-9 άνδρες) και Αστυνομία. Συγκεκριμένα τώρα  σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια ανάσυρσης των σορών των δύο ατόμων από τα συντρίμμια της μάντρας που τους καταπλάκωσε ενώ το συμβαν έγινε γύρω στις 10.00.   

Νέοτερη ενημέρωση 12:55 : Ανασύρθηκαν πλέον οι σοροί και των δύο άτυχων ανδρών. Ο 37χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ενώ  ο 49χρονος είχε καταγωγή από το Παναιτώλιο. Από νεότερες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε από την πτώση τμήματος της παλαιάς κατοικία, στην οποία γινόταν εργασίες από σκαπτικό μηχάνημα. Σε κατάσταση σοκ  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο 43χρονος χειριστής του μηχανήματος .

Νεότερη ενημέρωση: Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου ανακοίνωσε τα εξής για το τραγικό συμβάν στη Γραμματικού:
Σήμερα το πρωί και περί ώρα 10.23 κλήθηκε η Υπηρεσία μας να επέμβει σε συμβάν που συνέβη στην Γραμματικού Τ.Κ. Αρακύνθου Δήμου Αγρινίου και πιο συγκριμένα δομικά υλικά παρακείμενης παλιάς κατοικίας καταπλάκωσε δύο (2) άτομα που εκτελούσαν εργασίες. Προς το συμβάν κατευθυνθήκαν άμεσα τρία (3) οχήματα της Π.Υ. Αγρινίου, ο Αν. Διοικητής της Υπηρεσίας μας Πυραγός Πετράκης Ευστράτιος, ο Αν. Διοικητής Νομού Αιτωλοακαρνανίας Αντιπύραρχος Κοντογιάννης Δημήτριος καθώς και όχημα της 6ης ΕΜΑΚ.
Τα δύο (2) άτομα ηλικίας 36 και 49 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Δήμου Αγρινίου, ανασύρθηκαν από την Υπηρεσία μας και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
ssdhdfhasdgsdg

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.