Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Τραυματισμός ποδηλάτη στο Tichonian Triathlon

trichonian-triathlon4Κολύμβηση στη λίμνη και αμέσως μετά ποδηλασία και τρέξιμο περιελάμβανε η αθλητική διοργάνωση του Tichonian Triathlon, που διεξάγεται σήμερα , για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη λίμνη Τριχωνίδα.
Κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, σημειώθηκε όμως ένα δυσάρεστο περιστατικό, αφού ατύχημα  μεταξύ δύο ποδηλατών που συμμετείχαν στους αγώνες προκάλεσε τον τραυματισμό του ενός εκ των δύο.
Συγκεκριμένα, κατά τη διεξαγωγή της ποδηλασίας, δύο συμμετέχοντες , 37χρονος και 24χρονος συγκρούστηκαν μετωπικά στο ύψος της διασταύρωσης της Μυρτιάς .
Να σημειωθεί ότι για τη διεξαγωγή του αγώνα, από την Τροχαία Αγρινίου παραχωρήθηκε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Αγρινίου- Θέρμου, γεγονός που προκάλεσε απορίες τις περασμένες ημέρες. Εκτιμάται από διάφορους πως έπρεπε ο δρόμος να δοθεί όλος ο δρόμος για τη διοργάνωση, καθώς υπήρχε η δυνατότητα παρακαμπτηρίων οδών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ποδηλάτες κινούταν σε αντίθετη κατεύθυνση , αφού ο ένας εκ των δύο επέστρεφε πίσω στην αφετηρία, ωστόσο ο δρόμος αποδείχθηκε πολύ στενός για τα δύο ποδήλατα, με αποτέλεσμα να συμβεί το ατύχημα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου , με κάταγμα στο χέρι, ο 37χρονος ποδηλάτης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.