Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Αμφιλοχία: Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού μετά από τροχαίο

troxaio-amfiloxia.jpg1_Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα έρχεται να προστεθεί στο σημείο παγίδα στον Αη Γιώργη στο 3ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας.
Το μεροκάματο του τρόμου για παραγγελιοδόχο σήμερα στις 9:00 το πρωί στην Αμφιλοχία, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βόνιτσα, εξετράπη της πορείας του στο γνωστό σημείο και ανετράπη. Ο οδηγός εγκλωβισμένος στο όχημα, έχοντας όμως τις αισθήσεις του ,επικοινώνησε τηλεφωνικά ζητώντας βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Π.Υ. Αμφιλοχίας με δύναμη 8 ανδρών που επιχείρησαν πάνω από μισή ώρα για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος δεν τραυματίστηκε καθώς η πυκνή βλάστηση βοήθησε ώστε το όχημα να σταματήσει ομαλά αλλά και να μην καταλήξει στη θάλασσα που απέχει λίγα μόλις μέτρα.
Για το σημείο «καρμανιόλα» έχουμε γράψει ήδη πολλές φόρες άλλωστε η συχνότητα των ατυχημάτων το επιβεβαιώνουν. Οι υποσχέσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου παραμένουν υποσχέσεις… χρόνια τώρα…

e-maistros.gr

troxaio-amfiloxiatroxaio-amfiloxia.jpg1troxaio-amfiloxia.jpg2troxaio-amfiloxia.jpg3troxaio-amfiloxia.jpg4troxaio-amfiloxia.jpg5troxaio-amfiloxia.jpg7troxaio-amfiloxia10

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.