Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

«Τρόλαραν» το κόμμα Παπανδρέου στο Facebook πριν καν ανακοινωθεί

«Τρόλαραν» το κόμμα Παπανδρέου στο Facebook πριν καν ανακοινωθεί

ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ… ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

«Τρόλαραν» το κόμμα Παπανδρέου στο Facebook πριν καν ανακοινωθεί [εικόνες]

Μια νέα σελίδα έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook με την ονομασία «Κίνημα Αλλαγής».

Στην σελίδα «κυριαρχεί» μια φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ το σήμα είναι ένα τριαντάφυλλο για το οποίο τονίζεται ότι «το ρόδο του σοσιαλισμού σύμβολο του κινήματός μας».

Μάλιστα υπάρχει και ένα μήνυμα προς όσους επιθυμούν να στηρίξουν τη νέα κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου το οποίο αναφέρει «Σύντροφοι και φίλοι του Κινήματος, ώρα να εξορμήσουμε στην κοινωνία και να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες μας! Κάντε share στην σελίδα μας, στις φωτογραφίες μας, γράψτε κάτι για το Κίνημα στα social media και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το επίσημαο hashtag του Κινήματος. Κίνημα για την Δημοκρατία, το Σοσιαλισμό, την Ανθρωπιά, την Κοινωνική Αλλαγή και την Αλληλεγγύη».

Αμέσως όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται εάν πρόκειται για σελίδα του νέου κόμματος, δημιούργημα κάποιου υποστηρικτή του ή  αποτελεί ένα ακόμη ψεύτικο προφίλ το οποίο στοχεύει να προκαλέσει μερική σύχγυση.

Την απάντηση έδωσε το ίδιο το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ανακοινώθηκε ότι τα προφίλ στο Facebook δεν ισχύουν.

Αλλωστε από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαρρέεται ότι η πιο πιθανή ονομασία είναι το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Ας σημειωθεί ότι το νέο κόμμα Παπανδρέου απασχολεί έντονα τους χρήστες των social media. Ορισμένοι έψαξαν και βρήκαν ότι το τριαντάφυλλο του Logo είναι κλεμμένο από ομάδα των ΗΠΑ!

 

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. APOL

    Ελα ρε Γιωργάκη τώρα εσύ δεν ήσουν που περιφερόσουν σε Ανατολή και Δύση, σε Βορά και Νότο και έλεγες ότι κυβερνάς ένα διευθαρμένο Λαό. Από αυτόν τον διευθαρμένο Λαό θέλεις ψήφο, εσ΄υ ο αδιάφθορος. Έλεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.