Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

«Τρώμε & Πίνουμε Δυτικά»: 3ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών στο Αγρίνιο

marketing

Το «ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το 3ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Τρώμε & Πίνουμε Δυτικά».
Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν επιτυχημένες στρατηγικές Μάρκετινγκ από επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που παράγουν στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
Συγκεκριμένα, ως ομιλητές θα συμμετέχουν: η κα. Κλεοπάτρα Τσορβατζή – MESSOLONGIFIELDSLtd, ο κ. Πέτρος Παραγυιός – ΣΤΕΦΟΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε., ο κ. Ιωβ Μαλακάσης – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ & ΘΩΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ Ο.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Μπαζίγος – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και ο κ. Νικόλαος Σκάρος – AccountManager, BusinessInsights, IRI. Από την ακαδημαϊκή κοινότητα θα είναι οι κκ. Γεώργιος Πανηγυράκης, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προκόπης Θεοδωρίδης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών.
Την συζήτηση θα συντονίσουν οι κκ. Κωνσταντίνος Πιστιόλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, EY.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε. – Agrino και Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στη διάρκεια του Συμποσίου θα παρουσιαστεί για 3η συνεχόμενη χρονιά η πανελλήνια έρευνα «Ελληνικό Προϊόν και Καταναλωτής» των καθηγητών κ.κ. Γεώργιου Μπάλτα και Προκόπη Θεοδωρίδη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.