Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Τσάμπα μάγκες με τον Χρήστο…

Τσάμπα μάγκες με τον Χρήστο…

Agrinio-centerΤην εικόνα την ξέρετε τόσο διαδεδομένη που υπήρξε αυτές τις μέρες στο Αγρίνιο. Ειδικά στα social media έσκασαν στα γέλια χιλιάδες. Διασκέδασαν τα χρυσά μου με την εξυπνάδα αυτή που δείχνει τον Χρήστο να τον έχει τυπώσει κάποιος σε προεκλογική κάρτα και να υπόσχεται δωρεάν μπύρες. Μιλάμε για βαριά μαγκιά και πολύ πλάκα. Και για καυστικό σχόλιο για τις υποψηφιότητες. Μάλλον κάποιου αγανακτισμένου με όλα αυτά ή κάποιου πλακατζή.
Όχι ότι δεν υπήρξαν συμπολίτες μας που εξοργίστηκαν από το θέαμα και την εν λόγω πρωτοβουλία. Όπως έγραψε κι ένας φίλος «όποιος είναι μάγκας να βάλει τον εαυτό σε μια τέτοια κάρτα, να δούμε πόσο χιούμορ έχει». Δεν χρειάζεται να μπούμε ούτε το αισθητικό κομμάτι, ούτε στο συνειδησιακό, τι σημαίνει να βγάζει κάποιον παράρτημα έτσι πολύ περισσότερο όταν δεν μπορεί να σου κάνει ανάλογη πλάκα, όταν δεν υπάρχει αμοιβαιότητα, κοινώς.
Καλά θα είναι να ξέρουν ότι τον Χρήστο τον έβγαλαν παράρτημα σε όλη την Ελλάδα ακόμα κι έγινε και..viral καθώς πολλές ιστοσελίδες νόμιζαν ότι είναι αληθινή η είδηση κι όχι μια κακή φάρσα. Ότι δηλαδή υποψήφιος του Αγρινίου τάζει… δωρεάν μπύρες.
Φυσικά δεν ξέρουν ούτε ποιος είναι ο Χρήστος, ούτε ποια είναι η ζωή του. Και γιατί να ξέρουν, άλλωστε, ζούμε στην εποχή που τα πάντα είναι είδηση αν είναι εικόνα. Θα ήθελα να γράψω κάτι χιουμοριστικό για παθήματα σαν αυτό, αλλά έχει καταντήσει αηδία πλέον. Όλοι «ανεβάζουν» ότι καταλαβαίνουν, κάνοντας ένα πανελλαδικό ψαχτήρι κι αυτό είναι όλο. Κάπως έτσι, βέβαια, στο τέλος θα τη γλιτώσουμε κι εμείς, όταν όσοι σήμερα νομίζουν ότι υπάρχει μια κάστα που έχει δουλειά να παραπληροφορεί, θα διαπιστώσουν ότι έχουν γίνει χειρότερα βαποράκια της ψεύτικης και προσβλητικής είδησης, μέσω δικτύων…
Τελικά το πρόβλημα είναι ότι ετούτη η χώρα από το lifestyle του Κωστόπουλου και χωρίς να ανοίξει κανείς ένα βιβλίο, πέρασε στην «αμφισβήτηση», την οργή που εύκολα χειραγωγείται και στην υπερ-πληροφόρηση μέσω δικτύων.
Φυσικά τη φωτογραφία δεν την αναπαράγουμε.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΕΞ.ΑΝΔ

    ΑΨΟΓΟΣ κ. Γ.Σ. ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ

    ΚΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ – ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ “ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΙΨΗ, ΔΕΙΧΝΗ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

    ΜΕΓΑΛΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕ

    ΜΠΡΑΒΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.