Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Τυροκομείο και μονάδα προβάτων στα σχέδια του Πυθ.Σαμαρά

Στους άμεσους στόχους και το ξενοδοχείο στο Αγρίνιο

 Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ εκπλήσσει με τα νέα επενδυτικά σχέδια ο δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς καθώς στους άμεσους στόχους του είναι η δημιουργία ξενοδοχείου (με 220 κλίνες) στο Αγρίνιο αλλά και μεγάλης μονάδας προβάτων και τυροκομείου.Το τυροκομείο και τη μονάδα σχεδιάζει να τα κατασκευάσει στις αποθήκες της ΕΑΣ Ξηρομέρου στη θέση Τσαπουρνιά. Ο δήμαρχος Ξηρομέρου βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά της έκτασης από την ΕΑΣ (αν και κατα κάποιες πληροφορίες προέκυψαν δυσκολίες για τη συμφωνία).
Θυμίζουμε παράλληλα ότι ήδη έβαλε μπρος (παίρνοντας και την έγκριση για τους περιβαλλοντικούς όρους από το περιφερειακό συμβούλιο) για το πεντάστερο ξενοδοχείο στη περιοχή Βελά του Αστακού. Έχει όμως προαναγγείλει και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, μία από αυτές στο Αγρίνιο και μάλιστα στις Καπναποθήκες Ηλιού .«Μέσα σ’ ενάμισι χρόνο θα είναι έτοιμο το ξενοδοχείο. Θα έχει 220 κλίνες, 10 σουίτες και μία προεδρική σουίτα» αναφέρει στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ο δήμαρχος Ξηρομέρου. Βέβαια για τη συγκεκριμένη περίπτωση πολλά εξαρτώνται και από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και τους περιορισμούς του.
Εξάλλου,η εταιρία ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στο λατομικό χώρο πλέον των 30 ετών επέκτεινε τις δραστηριότητες και σε Νηγηρία ,Κόσσοβο ,Σκόπια ,Κάιρο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.