Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Υπογραφή, στήριξη και…σλόγκαν πήρε ο Άδωνις από την Έλενα

Υπογραφή, στήριξη και…σλόγκαν πήρε ο Άδωνις από την Έλενα

unnamedΦουντώνει η μάχη των υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο σε επίπεδο στελεχών και βάσης η κατάσταση παρουσιάζει ακόμη χαρακτηριστικά ρευστότητας. Ελάχιστοι προς το παρόν τοποθετήθηκαν δημόσια ενώ οι προτιμήσεις κάποιων στελεχών- μελών της Πολιτικής Επιτροπής φάνηκαν από τις υπογραφές τους στις τέσσερις υποψηφιότητες.
Τελευταίος και με τον γνωστό περιπετειώδη τρόπο την υποψηφιότητα του κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στις 50 υπογραφές που προσκόμισε ήταν και αυτή της Έλενας Μάντζιου- Κοτρολού, πολιτεύτριας στο παρελθόν της ΝΔ στο Νομό αλλά πάντα ενεργής κομματικά και με σημαντικές επιρροές.
Στην αρχή διακινήθηκε η πληροφορία πως η Έλενα Μάντζιου- Κοτρολού υπέγραψε στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που τη διακρίνει ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Άδωνι να είναι υποψήφιος. Ωστόσο μαθαίνουμε πως πλέον πείστηκε και για την καταλληλότητα του για την προεδρία και θα τον στηρίξει.
Ίσως όμως έχει κι άλλο λόγο η Έλενα για να στηρίξει τον Άδωνι. Το σλόγκαν … “Είμαι ένας από εσάς” είναι το μήνυμα της καμπάνιας του υποψήφιου προέδρου. Μόνο που χρόνια πριν το μήνυμα αυτό («Είμαι μία από εσάς») το λάνσαρε η πολιτεύτρια στην Αιτωλοακαρνανία.
Υποθέτουμε ότι η Έλενα δεν συμμετέχει στην επικοινωνιακή καμπάνια του Άδωνι αν και έχει την εμπειρία. Θα τον στηρίξει πάντως και θα είναι μία από τις συμμάχους του στο Νομό.

Δείτε σποτ για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη: 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.