Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Υποχρεωτικά ΚΤΕΟ μηχανάκια μόνο σε Άκτιο-Βόνιτσα και Αμφιλοχία

Υποχρεωτικά ΚΤΕΟ μηχανάκια μόνο σε Άκτιο-Βόνιτσα και Αμφιλοχία

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας πραγματικός χαμός από τη φήμη ότι όλα  τα μηχανάκια στο νομό μας πρέπει να έχουν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι τη Δευτέρα διαφορετικά θα υπάρξουν πρόστιμα και μάλιστα αρκετά σοβαρά. Τα τηλέφωνα στα ΚΤΕΟ του νομού έχουν σπάσει και οι υπεύθυνοι προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως λοιπόν πληροφορήθηκε το agrinionews.gr υπάρχει αυτό ως γεγονός αλλά μόνο εν μέρει για το νομό μας. Όπως μας ξεκαθάρισε ο ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Autovision στο Αγρίνιο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος πρόκειται για ένα τεχνικό θέμα που οδηγεί τους ιδιοκτήτες μηχανών από την Αμφιλοχία και  Άκτιο-Βόνιτσα να περάσουν ΚΤΕΟ, καθώς υπάγονται στον έλεγχο που γίνεται στην μοναδική μονάδα που έχει τον τεχνικό εξοπλισμό για δίκυκλα και βρίσκεται στη περιοχή της Βόνιτσας.

“Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρέπει κάποιος από την Ναύπακτο, το Αιτωλικό, το Θέρμο, το Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο να περάσει άμεσα αυτό τον έλεγχο” μας λέει ο κ. Σωτηρόπουλος που είναι και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. “Μόνο αυτές οι δύο περιοχές είναι υποχρεωτικό να περάσουν άμεσα από τον έλεγχο. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις του υπόλοιπου νομού δεν επέτρεπαν να ισχύσει για όλους τους δήμους”

Πάντως οι κάτοικοι του Εμπεσού, για παράδειγμα, που ανήκουν το δήμο Αμφιλοχίας, σίγουρα θα νιώθουν κάπως ριγμένοι από τη συγκυρία. “Αυτό είναι βέβαιο” εξηγεί ο κ. Σωτηρόπουλος, “αφού τα οικονομικά είναι τόσο πιεσμένα που δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμελούν τον έλεγχο και στα αυτοκίνητά τους. Εμείς, επί παραδείγματι, ως εταιρία, έχοντας καταλάβει τη θέση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων έχουμε πάει τις τιμές στα 30 ευρώ για έλεγχο για ανέργους και ιδιοκτήτες ταξί και στα 35 ευρώ για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.Δεν γίνεται διαφορετικά αφού  ο κόσμος πραγματικά στενάζει και αφήνει απαραίτητους ελέγχους χωρίς να τους πραγματοποιεί. ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.