Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Υποψήφια με Κατσανιώτη στην Περιφέρεια η Μαρία Κουρκούνη

Υποψήφια με Κατσανιώτη στην Περιφέρεια η Μαρία Κουρκούνη

kourkouniΈνα από τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι και η Μαρία Σπύρου Κουρκούνη. Εϊναι Καθηγήτρια  Γαλλικής Γλώσσας, με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση. Τώρα εργάζεται σε διοικητική θέση στη στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν .Αιτωλ/νιας  ύστερα από  υποχρεωτική μοριοδοτούμενη μετάταξη ενώ  παρακολουθεί μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ

Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα στην Περιφέρεια  στο συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη και αυτό γιατί πέρα από τις πολύ καλές συστάσεις που έχει ως εκπαιδευτικός, ασχολήθηκε ενεργά με τα προβλήματα του κλάδου της, καθώς ήταν στην ομάδα σύστασης ενός πολυμελούς και  δυνατού σωματείου με πλούσια δράση, της  “Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Ν. Αιτωλ/νίας (Ε.ΚΑ.ΓΑ.Π.Ε.Α)”, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην ποιοτική και επιστημονική αναβάθμιση της διδασκαλίας της Γαλλικής Γλώσσας και όχι μόνο με πολλές εκδηλώσεις και σεμινάρια .

Η Μαρία Κουρκούνη προσέφερε και συνέβαλλε στην προσπάθεια αυτή από το πόστο του Πρώην προέδρου  της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Ν. Αιτωλ/νίας (Ε.ΚΑ.ΓΑ.Π.Ε.Α)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.