Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου ο πρώην αστυνομικός του Μπαρμπαρούση!

makris_dimitrisΆνω-κάτω έγινε τις περασμένες ημέρες η Χρυσή Αυγή για το ενδεχόμενο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου να είναι ο σε διαθεσιμότητα αστυνομικός Δημήτρης Μακρής ωστόσο η εξέλιξη αυτή επισημοποιήθηκε σήμερα. Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι η Χρυσή Αυγή παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο της αλλά και τον υποψήφιο  περιφερειάρχη (με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”) που θα είναι ξανά ο Χρήστος Ρήγας που κατάγεται από την περιοχή του Μεσολογγίου. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας θα είναι ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, γνωστό στέλεχος του κόμματος από το Αγρίνιο. Υποψήφια αντιπεριφειάρχης Αχαΐας η Γεωργία – Αρετή Κοκκότη  και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας ο Νίκος Κρέσπης,
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δ.Μακρής έγινε πανελληνίως γνωστός όταν ως φρουρός του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση συμμετείχε στα επεισόδια στους πάγκους μικροπωλητών στη λαϊκή του Μεσολογγίου, συμβάν για το οποίο ετέθη σε διαθεσιμότητα. Το περασμένο Σεπτέμβριο επίσης το όνομά του συζητήθηκε ξανά όταν εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ. που κατείχε ο ίδιος βρέθηκαν μετά από αστυνομική έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
Στη σημερινή εκδήλωση πάντως , όπως αναφέρει το messolonghinews. blogspot.gr, υποστήριξε ότι υπηρεσιακά του έχει ασκηθεί πολιτική δίωξη για το γεγονός ότι είναι μέλος του κόμματος, ενώ δίνοντας ένα πρώτο στίγμα της υποψηφιότητας ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα προβεί σε μηνυτήριες αναφορές για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού στο Αιτωλικό. Παρόντες στην ανοιχτή εκδήλωση του Μεσολογγίου και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρης, Η.Παναγιώταρος, Μ. Αρβανίτης και Κ. Μπαρμπαρούσης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο  Κ. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος υποστήριξε πως τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” για την Δυτική Ελλάδα και την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου θα είναι νικηφόρα! Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε πως “παρά τον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους, αλλά και την λασπολόγηση και την φίμωση από τα κανάλια της διαπλοκής, οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής προηγούνται και θα πετύχουν μεγάλες νίκες στους περιφέρειες και τους δήμους της επικράτειας”.
Άλλες ανακοινώσεις σε επίπεδο νομού δεν προβλέπονται καθώς η Χρυσή Αυγή δεν φέρεται να είναι σε θέση να συγκροτήσει συνδυασμό σε άλλο δήμο

Okosmos__article

O

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.