Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία ο Βασίλης Φωτάκης

Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία ο Βασίλης Φωτάκης

Με την 29η Απριλίου να φαντάζει ως η πλέον πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, δίχως να αποκλείεται και η 6η Μαϊου, τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να κατορθώσουν να επιτύχουν το στόχο τους, που είναι η είσοδος του κόμματός τους στη Βουλή. Με τις δημοσκοπήσεις να τους δείχνουν να κινούνται άλλοτε εντός και άλλοτε εκτός κοινοβουλίου, οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και καθυστερήσεις στον προεκλογικό προγραμματισμό.

Έτσι, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων με την Αιτωλαοκαρνία να αποτελεί για αυτούς εκλογική περιφέρεια βαρόμετρο, λόγω και του έντονου ευρυτανικού στοιχείου της, κάνοντας λόγο ακόμη και για κοινοβουλευτική έδρα σε περίπτωση που ο στόχος επιτευχθή. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο Αγρίνιο ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γιάννης Οικονόμου όπου και θα έχει συναντήσεις και επαφές προεκλογικής φύσεως…

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει «κλειδώσει» για το νομό μας η υποψηφιότητα του νεαρού οικονομολόγου Βασίλη Φωτάκη, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗ.ΣΥ. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι κατά το παρελθόν ο κ. Φωτάκης έχει διατελέσει υπεύθυνος της ΔΑΠ ΤΕΙ Πάτρας και μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.