Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ το νέο λογοτεχνικό περιοδικό του Αγρινίου

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ το νέο λογοτεχνικό περιοδικό του Αγρινίου

Σε τροχιά έκδοσης βρίσκεται πλέον το νέο λογοτεχνικό περιοδικό του Αγρινίου που εξαγγέλθηκε πρόσφατα. Το πρώτο τεύχος του αναμένεται στο τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2013. Τίτλος του νέου (μηνιαίου) περιοδικού που ετοιμάζουν οι “Εκδόσεις Μυρτιά”, θα είναι “Τύμπανο”. Η λέξη θέλει να δηλώσει την αφυπνιστική διεργασία που απαιτείται, ιδίως αυτόν τον καιρό, παραπέμπει όμως και στα αρχετυπικά στοιχεία της ζωής, αφού το τύμπανο είναι συνδεδεμένο με τον Βάκχο και την Κυβέλη.

Θα κυκλοφορεί σε συνδρομητές που θα λαβαίνουν το τεύχος με το ταχυδρομείο στο σπίτι ή στο γραφείο τους σε κλειστό φάκελο με ετήσια συνδρομή 45 ευρώ, για 12 τεύχη. Όσοι όμως συνδρομητές θα μπορούν να το παραλαμβάνουν ιδιοχείρως από τα Γραφεία της εφημερίδας «Αναγγελία», θα έχουν έκπτωση 44,4% στην τιμή της ετήσιας συνδρομής, επειδή έτσι θ’ αποφεύγονται οι ταχυδρομικές δαπάνες, θα πληρώνουν δηλαδή μόνο 25 ευρώ. Πάντως το περιοδικό θα κυκλοφορεί και στα περίπτερα ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας (πλην Ναυπάκτου) από το πρακτορείο Τύπου “Ευρώπη” στην τιμή των 3 ευρώ.

Ιδρυτής του “Τυμπάνου” ο εκδότης της «Αναγγελίας» και του agriniovoice Παντελής Φλωρόπουλος, ο οποίος έχει δώσει στο παρελθόν τον «αραμπά», τη «στρατόσφαιρα» και το «αγοράΖην», ενώ έβαλε την υπογραφή του σε δεκάδες άλλων εκδόσεων όλων των κατηγοριών στη διάρκεια  των 23 ετών που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο.

Το περιοδικό βασίζεται στη θεωρία ότι “η Λογοτεχνία είναι η ανώτατη μορφή της δημοσιογραφίας, διότι μ’ αυτήν αναδεικνύεται το διαχρονικό στοιχείο της επικαιρότητας”. Όραμά του να γίνει μία “μορφή διαλόγου της τοπικής διανόησης, μία θεραπευτική μορφή διαλόγου της τοπικής διανόησης με το αναγνωστικό κοινό”. Η λογοτεχνική του ύλη θα είναι ένας διαρκής λογοτεχνικός διαγωνισμός με Μεγάλη Κριτική Επιτροπή τους ίδιους τους αναγνώστες – συνδρομητές.

Όσοι θέλουν να γίνουν συνεργάτες – συνδρομητές, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά 26410 49000 ώρες Γραφείου ή στείλτε e-mail στο timpano2013@gmail.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.