Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Κατάληψη στην Εφορία Μεσολογγίου

καταληψη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για τη σημερινή κατάληψη της ΔΟΥ κάνοντας λόγο για “αδικη αντιμετώπιση” της περιοχής από το Υπουργείο Οικονομικών. Οι εκπρόσωποι του Μεσολογγίου δεν παραλείπουν να δειξουν προς …Αγρίνιο αναφέροντας πως “για την ΔΟΥ Αγρινίου καταβάλλονται κάθε μήνα ενοίκια πολλών χιλιάδων ευρώ και δεν έχει βρεθεί ακόμα χώρος ικανός για τον επιπρόσθετο όγκο εργασιών”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συμμετοχή στην κατάληψη δεν ήταν μεγάλη ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Υπό κατάληψη η ΔΟΥ Μεσολογγίου από τις 7:30 το πρωί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη αντιμετώπιση της περιοχής,  από την μεριά του υπουργείου Οικονομικών.

Σε αντίθεση με άλλες επτά παρόμοιες περιπτώσεις της χώρας και ενώ πρόβλεψη του υπουργείου μιλά για την εγκατάσταση της υπηρεσίας στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων, το υπουργείο παραβαίνει την αρχική του απόφαση στην περίπτωση της Αιτωλ/νίας και μόνο αυτής. Με μια «Ορθή επανάληψη» το υπουργείο Οικονομικών αγνοεί τους λογούς που οδήγησαν στην λήψη της αρχικης απόφασης, καθώς προβαίνει σε αδικαιολόγητες δαπάνες αγνοώντας το γεγονός ότι η ΔΟΥ Μεσολογγίου είναι ιδιόκτητη και μπορεί να στεγάσει οποιαδήποτε επιπρόσθετη δραστηριότητα.

Αντίθετα για την ΔΟΥ Αγρινίου καταβάλλονται κάθε μήνα ενοίκια πολλών χιλιάδων ευρώ και δεν έχει βρεθεί ακόμα χώρος ικανός για τον επιπρόσθετο όγκο εργασιών.Στην κατάληψη παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.