Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο προσέφερε η Έλενα Μάντζιου- Κοτρολού

Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο προσέφερε η  Έλενα Μάντζιου- Κοτρολού

Φάρμακα με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αγρινίου προσέφερε η πολιτευτής της ΝΔ Έλενα Μάντζιου Κοτρολού στο πλαίσιο επίσκεψής της στις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου .

unnamedΟ Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας κ. Κ. Καλαντζής ευχαρίστησε την κ.Κοτρολού για την προσφορά αυτή ενώ τα φάρμακα παρελήφθησαν από το προσωπικό και τους εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου προκειμένου να γίνει η κατηγοριοποίησή τους και να δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. «Η βοήθεια και η αλληλεγγύη, είναι απαραίτητες στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί χάριν του εθελοντισμού και της προσφοράς των συμπολιτών μας που είναι ανεκτίμητης σημασίας για τις κοινωνικές δομές και κατ’ επέκταση την εξυπηρέτηση των δικαιούχων και την ανακούφιση συνανθρώπων μας. Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) και της παρουσίας μου εδώ απευθύνω κάλεσμα σε όλες και όλους, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, όσο μπορούν. Ο εθελοντισμός πάνω από προσφορά Αγάπης είναι στάση Ζωής » ανέφερε η κ.Κοτρολού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. demi

    ΑΙΣΧΟΣ………ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΚΟΤΡΟΥΛΟΥ………..ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ……ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;;; ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.